Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Fraps Bez Instalacji [HELP ME]
Fraps bez instalacji!
j.w.
wrzuc mi ktos frapsa na megaupload albo na rapidshare
bo nie mam uprawnien admina (nienawidze mojego taty) i frapa nie moge zainstalowac
proste daje NAJ

instrukszyn: <- :P
1.zainstaluj frapa na swoim kompie (chyba ze go juz masz)
2.spakuj go za pomoca winRAR w format ".rar"
3.wstaw na megaupload albo rapidshare
4.napisz linka pod pytaniem

SPAKUJ WSZYSTKO!
NIE TYLKO INSTALATOR
WSZYSTKIE PLIKI

Wzamian dodaje do strefy VIP na chomiku http://chomikuj.pl/guma737
i do reklamy na STAŁE
  Odpowiedz
Witaj,

i co z tego że będziesz miał fraps'a skopiowanego od innych który i tak nie będzie działał.
Każdy program wgrywa swoje pliki do rejestru, systemu etc. więc sam folder z programem Ci nie pomoże.

PS.
Megaupload już nie istnieje!
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Proponuje płytkę HierensbootCD zdejmij hasło z admina i no problem :P
[Obrazek: 30bl8au.png]
  Odpowiedz
Cytat:Każdy program wgrywa swoje pliki do rejestru, systemu etc. więc sam folder z programem Ci nie pomoże.

Nie każdy program wymaga tych wpisów do działania. Poza tym zawsze można pobrać frapsa w wersji portable. Na 100% wersja 2.9.5 będzie działać bez instalacji.

Łap:
CZY TAK TRUDNO POSZUKAĆ
  Odpowiedz
(19.05.2012, 20:46)swordancer napisał(a): Nie każdy program wymaga tych wpisów do działania. Poza tym zawsze można pobrać frapsa w wersji portable.

Prawda zgadzam się. Po prostu myślałem że wersja Portable programu fraps nie istnieje. Sugerowałem się tym iż program nagrywa obraz z naszej karty graficznej więc musi mieć dostęp do niej. Mój błąd.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Ok działa TEMAT LOCK
  Odpowiedz