Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Free reklama?
Zrobiłem coś takiego co zmienić? :o Bo coś słabo to wyszło...

[Obrazek: output_P57zp_W_1.gif][Obrazek: onaQv1G.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Widzę tylko jeden plik.
Za dużo kombinowałeś z cieniami i obrysami. Szczególnie na tym dolnym napisie, ten cień odstrasza, jest za daleko.
Ta chmura podobnie. Ten blask zewnętrzny jest tak duży, że aż ucięło obrazek po prawej stronie.
Powiem szczerze, w ogóle nie podoba mi się ta reklama kolorystycznie. Siedzę na dark i nie wygląda ona atrakcyjnie, może inaczej wygląda w CHR.
Mam pytanie - robisz ją jako free dla forumowiczów?
Jeśli to jakaś nowa akcja to mogę się dołączyć ;)
[Obrazek: aG8bM6P.png]

Odpowiedz
Tak i byłym wdzięczny za każdą nową grafę ;)
Niedostępny
  Odpowiedz
Jak mówiłem, coś zrobiłem.
Nie wyszło tak jak chciałem z animacją, ale niestety komputer mi nie pozwala zrobić czegoś lepszego.
Trochę nad tym siedziałem, zwłaszcza że pomysł przyszedł z czasem.
Może ktoś doceni moje starania i coś pochwali Haha 

[Obrazek: PR.gif]

Odpowiedz
Fajna reklama, wstaw ją gdzieś w folderze na chomiku free reklamy to na pewno dużo osób skorzysta.
[Obrazek: 9865w3456_wnxxreq.png]
  Odpowiedz

Odpowiedz
Ok, ja tę reklamę zrobiłem specjalnie do tego wątku więc możesz umieścić na tamtej stronie :)

Odpowiedz
Robotox to jak chcesz to masz tu moje dwa free reklamy możesz je wstawić na tą stronę jak chcesz :
http://chomikuj.pl/Caesar91/-+*e2*96*89+...EKLAMY+CHR
[Obrazek: 9865w3456_wnxxreq.png]
  Odpowiedz
Wyskrobię coś jeszcze jak znajdę czas ;) I pomysł. Może jakaś oczoyebna? Będzie miała przynajmniej branie Haha
@androidplus: Patrząc na pierwszą pracę w tym wątku aż nie mogę uwierzyć, że ty ją zrobiłeś :D  
Opis taki elegancki, reklama w CHR też ;) Normalnie jak nie ty :)

Odpowiedz
Bo nie robiłem w programie tylko w internetowym edytorze... muszę sobie jeszcze poćwiczyć... tak poza tym to dzięki za każdą reklamę :) 
Niedostępny
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości