Jeśli jakieś informacje są potrzebne to proszę pisac... niestety nie wiem nawet jakie informacje są wam potrzebne więc wklejam tylko raport błędu
GTA SA- błąd
|
||||
05.04.2012, 13:00
Od pewnego czasu mam problem z GTA Sa i niestety już nie mam pomysłu co mu dolega. Pamiętam że kiedyś wszystko chodziło sprawnie. Może ktoś z was będzie wiedział o co mu chodzi
Jeśli jakieś informacje są potrzebne to proszę pisac... niestety nie wiem nawet jakie informacje są wam potrzebne więc wklejam tylko raport błędu Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
05.04.2012, 23:46
A jakie są inne objawy oprócz raportu? Nic mi to niestety nie mówi.
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
05.04.2012, 23:49
Reinstall - Odinstaluj I Zainstaluj .
Mógłbys Napisac O Co Chodzi Chcesz Zagrac Na Multi Czy Single? Zamknij Proces gta_sa.exe - o ile taki jest Powiedz czy masz orginalną wersję czy sciągniętą ..
hmm no to tak. Ten błąd pojawia się już prawie przy tym menu co się wybiera np wczytaj gre itd więc single, Reinstall nie pomaga bo próbowałem już ze 3 razy a co do wersji to akurat wczoraj kuzyn przyniósł mi orginalną i jest ten sam błąd.
usuń wszystkie mody które wgrałes .
spatchuj gta . spróbuj uruchomic kliknij na ikone gta lewym ~~~> właściwości ~~> zakładka Zgodność ~~~> Zaznacz Uruchom w trybie zgodnosci z ~~~> i znajdz System Windows XP ( Z dodatkiem Service Pack) ~~> na dole zaznacz Uruchom ten program jako Administrator. Podaj Wszystko O Twoim Komputerze Grafika: Ram: I Tak Dalej.. Musze To Wszystko Wiedziec [Link usunięto] Ja Mam Orginalnego Gta i nie potrzebuje cracka ale tobie go zapodam.. wklej go do folderu z gta.
Co do Cracka to wychodzi ten sam błąd... komputer to AMD Athlon XP 1700+ 1.47GHz, 256MB RAM'u. Zaraz spróbuje z tymi zgodnościami
EDIT: A co do zgodności to mam wybrac "Windows NT 4.0 (Service Pack 5) ? bo mam do wyboru : -Windows 95 -Windows 98/ Windows Me -Windows NT 4.0 (Service Pack 5) i Windows 2000
Windows NT 4.0 ( Service Pack 5)
Wymagania Maksymalne |CPU| Intel Pentium 4 2 GHz | AMD Athlon XP 2 GHz |GPU| NVIDIA Geforce 6000 128 MB |RAM| 384 MB |HDD| 4.7 GB |SYS| Win 2000 | Win XP Wymagania Minimalne |CPU| Intel Pentium 3 1 GHz | AMD Athlon 1 GHz |GPU| NVIDIA Geforce 3 64 MB |RAM| 256 MB |HDD| 3.6 GB |SYS| 2000 | XP| Przeczytaj I Zobacz Czemu Nie Wchodzi Za Słaby Komputer Tak Przypuszczam .
06.04.2012, 13:14
Też mi sie wydaje ze za mało RAMu. O ile na grafie jeszcze ujdzie tak operacyjna sie pewnie zapchała i nie ma jak przerabiać danych.
Używaj przycisku rozważnie!!! Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
06.04.2012, 13:23
Problem Rozwiązany
Ja Bym Ci Proponował Komputer Lepszy Zakupić ;P |