Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

GTA San Andreas moduje.
Cześć. Chciałem się pochwalić :diabel że od jakiegoś czasu moduje sobie gta (na chomiku trochę napisałem) aby zmienić całą grę  ;) prace idą średnio jeśli chodzi o czas ponieważ wiele modyfikacji wywala błędy, gryzie się z pozostałymi, w ogóle nie działa czy nie pasuje. W skrócie co zmieniam?
- pedy
- całe miasta, ulice etc.
- wszystkie bronie
- wszystkie dźwięki na nowe
- wszystkie pojazdy
- mnóstwo modów na realistyke
- dużo modów które dodają mniejsze i większe smaczki  :P
- nowe misje
- nowe skiny do skin selectora
- nowe efekty
- ENB i timecyc (działa na słabszych komputerach)
- nowe lokacje (tutaj przełożyłem testy na później)
- nowa muzyka w radiach
- tankowanie
- nie wywala
- realistyczny handling
- nowe animacje
- i wiele więcej
kilka screenów na zachętę
[Obrazek: 0eSONKkb.jpg][Obrazek: ko1fskWb.jpg][Obrazek: tv44h1Kb.jpg][Obrazek: Pbmwbnpb.jpg][Obrazek: xXnzI4Yb.jpg][Obrazek: hnZru3eb.jpg]

więcej TUTAJ kilka screenów jest z wcześniejszych wersji więc może wyglądać inaczej czy coś. Po skończeniu mam zamiar wstawić na chomika jeśli wszystko będzie się dłużyć to wstawię jakąś wersję "beta" Tak .
  Odpowiedz
No fajnie fajnie, pamiętam czasy jak sam bawiłem się w modowanie GTA SA. Teraz z niecierpliwością czekam na GTA V na PC i czas kiedy to tam zaczną pojawiać się mody. ;)
  Odpowiedz
  Odpowiedz
Sam kiedyś modowałem gta sa, i wiem,ze jest to trudne.
Chetnie bym Ci pomógł ale mam linuxa. A wine(program do odpalania plikow exe na linuxie) nie chce mi odpalic gta.
No, ale cóż powodzenia :)
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Modowanie gta sa nie jest samo w sobie, aż takie trudne, lecz najbardziej wkurzają błędy i niezgodności w działaniu kilku modów jednocześnie. Trzeba mieć stalowe nerwy, bez tego ani rusz!
Gdy wyjdzie V na PC, to już większość ludzi zapomni o Gta sa przez najbliższe kilka lat, po latach wrócą na chwilę przypomnieć sobie stare czasy, ale już nikt nie będzie tej gry traktował 'na serio'.

Na Gta 4 jest mod, ktory zmienia świat z liberty city na los santos. Dodatkowo doinstalujemy kilka modów na samoloty, czołgi i charakterystyczne auta z Gta 5, i mamy Gta 'piątkę' na wymaganiach mniejszych, bo niewiele większych od tych z czwórki.

Odpowiedz