Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

GTA V - oficjalny trailer!
[Obrazek: cdceb1692b1b09f3cbb027a4f2bd9af6,61,1,0-...-667-0.png]

Firma Rockstar wypuściła dzisiaj pierwszy oficjalny trailer Grand Theft Auto V. Trailer pojawił się niedawno, bo 2 listopada o godzinie 17 polskiego czasu.
Przypomnijmy, że to dopiero pierwszy trailer, więc do premiery gry trochę czasu pozostało. Prawdopodobnie będzie to druga połowa 2012 roku, a dokładniej III lub IV kwartał roku.

A na razie możecie delektować się trailerem, który umieszczam poniżej:

A także możecie oglądnąć go na oficjalnej stronie rockstargames.com
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Już się nie mogę doczekać :D !!!

Muszę zacząć zbierać $ :D

Seria GTA to chyba jedyna gra w którą gram :D (inne mnie nie wciągają:D no może poza strategiami ; p)
---
  Odpowiedz
Zapowiada się ciekawie:D
  Odpowiedz
Dodam tylko, że to miasto to Los Santos, wchodzące w skład stanu San Andreas :)
الرمال والشمس والعطش
  Odpowiedz
Wiem ,ale mogą być jakieś fajne dodatki;)
  Odpowiedz
Ciekawsze niż gra sa jej wymagania sprzętowe ciekawe na jakim silniku będzie pracować GTA FIVE, czy pozostaną na swoim autorskim silniku "RAGE"?

Gra przedstawia się ciekawie jednak jak na drugą połowę 2012 roku nie widzę tu jakiegoś "olśnienia" najprawdopodobniej będzie to lekkie odświeżenie GTA IV a reklamy zrobią wrażenie powstania czegoś nowego. Ja oczywiście gre kupie bo grałem we wszystkie odsłony lecz czy będzie to zaskoczenie? Nie wiem. Napewno nagram gameplay'a gdy wyjdzie gra ...
  Odpowiedz