Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

GTA V

Haha Końcówka najlepsza!
  Odpowiedz
Najlepszy skok do basenu jaki widziałem. Haha
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Z tego co mi wiadomo (by yoji720 ) to rockstar nie przepada za pecetami :D . W końcu oni się wkurzą i przestaną robi pecetowe wersje . Tak mi się wydaje. :/
  Odpowiedz
Nigdy nie przestaną robić pecetowych wersji :-). Rockstar jest łasy na pieniążki i robi wszystko aby wycyckać ludzi jak
najbardziej (co w sumie nikogo nie powinno dziwić) a rynek pecetowy jest bardzo dobrym zarobkiem. Nie oszukujmy się
nowa generacja konsol będzie niewypałem i w niedługim czasie przestaną się liczyć - tak myślę.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
To prosta strategia. Najpierw uderzają w konsole gdzie jest minimalne piractwo, a później wyłapują niedobitków na PC'tach, którzy jeszcze w to nie grali, ryzykując dużo mniej niż gdyby wypuścili grę jednocześnie na wszystkie platformy. W ten sposób maksymalizują zysk.
  Odpowiedz
Free Your Mind!
  Odpowiedz
Olka, to napisał pewnie jakiś polaczek cebulaczek i to nieprawda. Zaraz po premierze ludziska rzucili się do sklepów, nie mówiąc już, że dużo było zamówień preorder. Polacy kupowali to masowo, a poza tym, bez hakowania nie dałoby się zagrać na konsoli, tym bardziej zaraz po premierze.
  Odpowiedz
Hm.. zatem wyszłam na dowcipową blondynę :P
Nie jestem zapaloną graczką, bo już wiem jak by się to dla mnie skończyło - kompletnym odcięciem od rzeczywistości :D

W każdym razie z jakiegoś powodu GTA jest bestsellerem ;)
Free Your Mind!
  Odpowiedz
GTA Jest super produkcją, grałem w każdą część na PC, lecz teraz czekam na wyjście PS4 i dopiero sobie zagram niestety mój komputer raczej nie pociągnie V części, ale widziałem już cały gameplay i jestem pod wrażeniem. Gdy usłyszałem, że będziemy tam grać trzema postaciami to stwierdziłem, że gra będzie beznadziejna, lecz po obejrzeniu całej gry stwierdziłem, że jest to zaje... rozwiązanie, dzięki temu gra nie jest nudna, zawsze się dzieje coś innego, każdy z bohaterów ma swój indywidualny charakter i grając czuje się to.
Nie mogę się doczekać, aż sam zagram ;P
  Odpowiedz
(13.11.2013, 21:35)Swordancer napisał(a): (...) a poza tym, bez hakowania nie dałoby się zagrać na konsoli, tym bardziej zaraz po premierze.

Nie prawda.
Na klocku z odblokowaniem LT 3.0 gra działa bez problemów, na dodatek po
wygenerowaniu kodu na golda bądź jego kupieniu można grać online na pirackiej
kopii gry. Sprawdzone własnoręcznie.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 7 gości