Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Gabi
Pies, który nie potrafi oprzeć się rzadnej kałuży i potrafi otwierać wszystkie drzwi.
W końcu wymieniłem do siebie klamkę na okrągłą... hie hie. Tej nie podołała.

[Obrazek: 18294313401505331864710.th.jpg]
kliknij w obrazek, żeby powiększyć

Maleństwo??? ha ha dobre.
Ma czasem stany lękowe - wtedy nie lubi obcych.
Została zabrana ze schroniska dla zwierząt jako niewielki podrostek.
  Odpowiedz
Śliczna sunia Baronku.Poczekaj i z okrągłą da sobie radę i wtedy będzie śmiesznie hie hie hie.
  Odpowiedz
Jakie śliczne "maleństwo" i pewno bardzo łagodne.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
@up
Nie takie maleństwo ;)
Skoro lubi kałuże to ładny "porządek" musi potem robić w domku ;)
  Odpowiedz
GaBi =] Zawsze jak Mnie widzi To Sika ze szczęścia =] to ja ja nauczyłem tego głupiego nawyku... bo brałem ją na wycieczki wpław rzeki =]
[Obrazek: sygna4-1380474153.png]

Być zwyciężonym i nie ulec to zwycięstwo, zwyciężyć i spocząć na laurach - to klęska.

Odpowiedz
Pięknie wygląda w tej kałuży rozumiem że spicie razem ? hehehe Czy kąpiel po każdym takim wypadzie ...
  Odpowiedz
Ktoś wcześniej musiał go skrzywdzić ja temu pieskowi się nie dziwię dzięki tobie wie co to znaczy "kochać":)i dzięki tobie odzyskuje psychikę Baron.Tak w ogóle piękny i żywy piesek:)
  Odpowiedz
Ja chciałem mieć pieska tylko jestem alergikiem ;]
  Odpowiedz
Jak bym swojego widziała... błoto woda to jest dla niego raj :)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości