Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Gdzie bezpiecznie umieścić swoje pliki?
Witam z tego co widzę. mało teraz jest bezpieczne trzymanie swoich plików na chomikuj.pl macie jakieś alternatywy?
[Obrazek: 30bl8au.png]
  Odpowiedz
Kupienie Zewnętrznego Dysku Twardego, 101% bezpieczeństwa. Ja kupiłem sobie dysk pojęmnośći 2TB, trochę wydałem na to, ale cóż nie żałuję, zepsół mi się laptop, dobrze że prawie wszystkie najważniejsze dane, prace (ale nawet gry, filmy i pliki muzyczne cenne uwagi) miałem na dysku twardym. Bardzo łatwy w obsłudze, jak kończy się miejsce można zmazać niepotrzebne rzeczy, warto porządek robić co jakiś czas i jest git. Mam dysk od roku, zużyte mam 400GB z 2048GB, a musze powiedzieć że mam dużo tam bezużytecznych rzeczy jak np 250GB filmów które już obejrzałem i pewnie już nie obejrze... które w konieczności mogę zmazać :D
[Obrazek: 30829.png]
  Odpowiedz
Dysk zewnętrzne i pendrive. Jednak to pierwsze się bardziej opłaci cenowo.
Oh, I’m not afraid to die for the other kind of love
Take me to church
I'll worship like a dog at the shrine of your lies
I'll tell you my sins and you can sharpen your knife
Offer me that deathless death
  Odpowiedz
Płyty cd i dvd. Serwery, narod.rus. Jeszcze jest jakiś windowsowy, gdzie można wysyłać pliki.
  Odpowiedz
dysk zewnętrzny by był najlepszym rozwiązaniem ;D
[Obrazek: sugnatura-1377869007.png]
  Odpowiedz
Narazie nie mam pieniędzy na taki zakup ... (Prawo jazdy)
  Odpowiedz
Z tego co wiem to 5fantastic, lub wrzucaj na hiszpańskie chomikuj, tam polskie prawo JESZCZE się nie dobrało i nie blokują plików.
  Odpowiedz
Na 5 już mam kopie zdjęć a na Hiszpańskim chomiku parę dni temu konto założyłem
  Odpowiedz
ADRIANUSS napisał(a):mało teraz jest bezpieczne trzymanie swoich plików na chomikuj.pl macie jakieś alternatywy?
Ale o co ci dokładniej chodzi? Czy o udostępnianie jak chomikuj? Czy o przetrzymywanie na dyskach dla siebie?
łɐʍoɹıʍɐz ʇɐıʍś ʎłɐɔ
  Odpowiedz
Szczerze mówiąc jestem zaniepokojony tymi blokadami plików, Jeżeli facebook się przyczepi też do chomika to stracę swoje zdjęcia :D(żarcik :) lecz mam nadzieje że się nie spełni )
A co do pobierania to mi to wisi z kaj coś pobiorę pkt nie da się sprzedawać to na co mi PCH
  Odpowiedz