Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Gdzie jest zima?
Ogólnie śniegu jako śniegu, to je nie lubię i bardzo się cieszę że go nie ma. Choć dla takiej atmosfery świątecznej, czy sylwestrowej to fajnie by było jak by trochę biało zrobiło. Ale to tylko tak na tydzień nie dłużej.

Przez to, że klimat się ociepla i pory roku nam się trochę przesunęły, zimę będziemy mieli zapewne na Wielkanoc, co mi się to bardzo nie podoba. Jestem osobą ciepłolubną i nie lubię niskich temperatur i ubierania się w dziesięć tysięcy warstw. Uwielbiam lalo gdzie człowiek ubiera się lekko i swobodnie. Tak, że zimie mówię stanowcze NIE.
  Odpowiedz
nie ma zimy bo już wiosna a za miesiąc lato:D
  Odpowiedz