Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Gdzie kupić odpowiedzi na sprawdziany i kartkówki?
Mam problem.

Znacie jakiekolwiek strony, albo kontakty do ludzi którzy sprzedają odpowiedzi do sprawdzianów i kartkówek?
Może znacie jakieś chomiki, ale to wątpię, bo serwis blokuje gdy tylko się pojawi chomik o nazwie sprawdziany.
Cena nie gra roli, odpowiedzi do Technikum Pierwszej klasy mi potrzebne są:)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Haker, Haker, Haker... Jakby Ci tu skutecznie odpowiedzieć? Zwykle takie rzeczy jak odpowiedzi do sprawdzianów/ kartkówek znajdują się w Wielkiej Zagubionej Księdze Tajemnic (czytaj: podręcznik) tudzież Tajemniczych Legendach O Których Każdy Słyszał Mało Kto Widział (czytaj: notatki z lekcji). Czasem zdarzają się jeszcze Wybitni Przekaziciele Wiedzy Tajemnej którzy z wyprzedzeniem podają odpowiedzi (czytaj: nauczyciele prowadzący lekcje). Oczywiście do niektórych sprawdzianów/ kartkówek trzeba posiadać odpowiedniego skilla ale tego już nikt nie sprzedaje...
A tak bez metafor: do nauki! Nie szukać. gotowców w internecie. A jeśli już naprawdę nie ma szans na nauczenie się to złe źródło. Najlepiej u kolegów z równoległych klas.
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] Staram się pisać poprawnie
  Odpowiedz
Odsyłam kolegę: http://odjechani.com.pl/Thread-Wr%C3%B3%...B3%C5%BCka

Wybacz, ale nie mogłem się powstrzymać. Nie ma takich stron na których ludzie czytają nauczycielom w myślach i wiedza jakie ułożą sprawdziany.
  Odpowiedz
Pamiętaj, że nauka przy książkach i zeszytach nie musi być nudna. Można ją zawsze urozmaicić, jak poniżej.

[Obrazek: 583857e509ab59fe3e3d37f40782488f-1392666973.jpg]
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Odezwał się ten który się uczy :D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz