Pomyślicie sobie : Od czego jest wyszukiwarka w chomikuj.pl .
A ja odpowiadam z góry : Gra to duży plik i nie chcę stracić transferu, ani wgrać sobie do komputera jakiegoś wirusa.
Chodzi mi tylko o linki, nic więcej.
Z góry dziękuję.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Gdzie ściągnąć The Sims 3 ?
|
26.07.2011, 04:07
Witam, mam prośbę do użytkowników chomikuj. Czy wie gdzie jest ( u siebie lub u kogoś na chomiku ) sprawdzona gra The Sims 3 ? Zależy mi na tym aby gra była już z kluczem i tego typu bajerami, żebym mogła jej później używać bez obawy że nagle coś się schrzani.
Pomyślicie sobie : Od czego jest wyszukiwarka w chomikuj.pl . A ja odpowiadam z góry : Gra to duży plik i nie chcę stracić transferu, ani wgrać sobie do komputera jakiegoś wirusa. Chodzi mi tylko o linki, nic więcej. Z góry dziękuję. Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
26.07.2011, 08:00
Jeżeli zależy Tobie na transferze i masz dość szybkie łącze internetowe to możesz sobie pobrać grę The Sims 3 z sieci torrent.
Jeżeli nie wiesz jak to zrobić to poczytaj tu. Nie rozmawiam za pomocą czatu i PW.
26.07.2011, 12:40
U mnie na chomiku znajdziesz The Sims 3 z różnymi dodatkami (oczywiście osobno). Gra niebyła przeze mnie testowana, ale patrząc na ilość pobrań i jakieś tam pozytywne komentarze, gra działa na pewno.
Oczywiście dostaje nieraz wiadomości, że gra nie działa, ale jak się póżniej okazuje to osoba ściągająca nie umiała poprawnie zainstalować. |