Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Generator opisów gier
(17.08.2012, 21:15)adi211 napisał(a): Autorem tego programu jestem ja ;)
Program stworzony jest w C#

Wystarczy skopiować link do gry z gry-online.pl i gotowe!
Jeśli chcecie mogę przerobić program pod dowolny szablon ;)

A tu link do źródła:
http://chomikuj.pl/Androidowiec/!Generat...na+chomika
Adi dobra ty jesteś autorem programu to nie możesz zrobić aby można było wstawić własny szablon wtedy było by więcej pobrań tego programu .
  Odpowiedz
(17.08.2012, 21:18)Wampir_sm napisał(a): Adi dobra ty jesteś autorem programu to nie możesz zrobić aby można było wstawić własny szablon wtedy było by więcej pobrań tego programu .

Da się to zrobić :P
W najbliższych dniach postaram się poprawić kilka błędów (nie zawsze poprawnie generują się screeny) i dodać szablony :)
  Odpowiedz
Mi chodzi o to, aby dany użytkownik mógł dodać własny szablon
  Odpowiedz
już program został zaktualizowany ;p można pobierac hehe
  Odpowiedz
Jak napisał Arkada zaktualizowałem program.
Jest możliwość tworzenia własnego szablonu, podgląd graficzny i w ogóle trochę go poprzerabiałem.
Zapraszam do pobierania (za FREE oczywiście):
http://chomikuj.pl/Androidowiec/!Generat...na+chomika
  Odpowiedz