Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Darmowy generator opisów
Witam , z racji iż mam do poniedziałku urlop a nie mam co robić postanowiłem sobie że zrobię generator opisów plików dla użytkowników chomikuj. Będzie on w pełni darmowy.Oczywiście do wyboru będzie kilka wzorów , niestety nie będzie możliwości wgrania swojego . Dlatego chciałbym Was zapytać czy gdyby takowy istniał czy byłby używany ?

Mam w planach uruchomić generator wewnątrz chomika w iframe. Wiem że jest to wykonalne ponieważ wersję beta mam już uruchomioną dla siebie i działa wewnątrz górnego opisu chomika.Będzie on oparty o JavaScript zatem będzie działał płynnie.

Następne pytanie czy mógłbym liczyć na czyjąś pomoc w zrobieniu wzorów ? Jeśli będzie zainteresowanie to miło by było gdyby wzorów pojawiło się nieco więcej żeby nie tylko autorzy mogli z niego korzystać.

Chciałbym dodać że jeśli znajdzie się min 10 osób które będą za to zaczynam prace nad generatorkiem :)

Jakieś wskazówki ? Plusy i minusy takiego generatorka ? Czekam na Wasze opinie :)
  Odpowiedz
Ja jestem za, a jak miały by wyglądać te wzory?
  Odpowiedz
Mam na myśli wzór opisu dla filmu np który umieszczasz na stronie głównej. Dla pojedyńczego pliku :)
  Odpowiedz
Dobry pomysł z tym generatorem. Nadal nad nim pracujesz czy przerwałeś prace?
  Odpowiedz
"Korzystałbym" :P
  Odpowiedz