Generatory Premium.
|
04.11.2012, 13:27
Co sądzicie o generatorach linków premium ? Ja korzystam z generatorów bitshare i turbobit. Mam mieszane odczucia. W większości przypadków pobiera z prędkością łączą, ale dość często zdarza się, że prędkość pobierania jest kilkanaście razy mniejsza od prędkości łącza.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
04.11.2012, 13:44
yhh zgadzam się strasznie muli z tych generatorów bo duże obciążenie jest na nich tyle osób korzysta na raz itd. na generatorze turbobit jest ilość osób online i jest tam po 400 ileś czasami po 600 nawet.
Jeśli chcesz mam konta premium napisz na pw może mam te które chcesz ![]()
04.11.2012, 13:46
Czasami po prostu serwery są przeciążone. Jak miałem premium na turbobit to też się tak zdarzało. Generatory są dobre, dopóki nie są obładowane reklamami z każdej strony.
04.11.2012, 13:52
bedi25 ja z kont premium własnych jak pobierałem przez jdownloadera to jeden plik szedł po ponad 5mb/s a przez generator po 60kb/s ten sam plik. Lepiej mieć premki swoje niż z generatorów korzystać jak masz większy interes np upload czy coś. Jak do siebie to można i z generatora skorzystać takie moje zdanie.
|