Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ghost Recon ONLINE
Witam chciał bym wam przedstawić dosyć ciekawą gre na PC ;)
Niestety nie mogę znaleźć opisu tej gry wiec muszę sam napisać ;P
Gra nazywa się "Ghost Recon ONLINE"
Jest darmowe i niedawno ruszyła(Tak od połowy wakacji).
W grze chodzimy żołnierzami przyszłości. Nie kojażyć sobie już jakieś lasery i inne takie bajery...
W grze mamy trzy klasy postaci:
Snajper
Szturmowiec
Specjalista

Każda postać ma po dwie umiejętności, które je odróżnia. Niestety w meczu (rozgrywce) możemy wybrać se tylko jedną(możemy je zmienić w trakcie gry).
Gra jest typem strzelanki. Naszą postać widzimy z trzeciej osoby.
W grze jest wbudowany program do gadania ale polecam TS3(TeamSpeack 3)
A tutaj kilka filmików z gry:

Trochę mnie drażni ten jego głos ;)
Aha i jeszcze jeden fajny bajer ;) w grze kupujemy bronie na zawsze i jak chcemy możemy jeszcze je trochę przerobić. np jakieś celowniki, magazynki.lufy itp
KLAN

Link do Gry:
KLIKNIJ
Gra działa na podobnej zasadzie jak Battlefield play4free ??
  Odpowiedz
A o jakiej zasadzie Ci chodzi?Grałem w Battlefield play4free wiec możesz jakiś przykład podać ;)
  Odpowiedz
Gram od tygodnia, i jakoś odejść od gry nie mogę :D
Mój nick: WazzUp18 :P
  Odpowiedz
to fajnie ;) Zaproszę Cie do klanu i do przyjaciół. A i masz program do gadania ? (TeamSpeack 3)?
  Odpowiedz
Też gram :P ale 4 lvl max mam :P Gierka fajna, najlepsze jest chowanie za tymi ścianami itd :P
  Odpowiedz
Nie mam programu.
Mam 11 lvl, gierka bombowa, Eryk może doradzisz jakąś broń ??
  Odpowiedz
spoko ;D ale bym wolał gadać nie pisać ;)
Pobierz ten program z tej strony
http://download.komputerswiat.pl/interne...k-3-client
lub
http://www.teamspeak.com/?page=downloads
  Odpowiedz
Nie za bardzo lubię TTP jeśli nie ma trybu FPS. Gra wygląda ciekawie, a w przeciwieństwie do Eletronic Arts, Ubisoft nie jest tak obrzydliwie komercyjny. Mógłbyś szerzej opisać tę grę? Tzn. czy gra zawiera elementy sf i jak duże mapy posiada. Osobiście chciałem grać w Warface, ale rozmiar map mnie odstraszał. Wolę chodzić po bardzo dużych mapach, a tam nie były one imponujące i nie rzadko dochodziło do bitw grenadierów co jest zmorą FPS'ów na małych mapach.
  Odpowiedz
A nie bawem bedzie WarFace wersja europejska ;)
Mapy nie są duże. Gra jest dostepna on połowy wakacji wiec ma mało mal tak z 6 lub 7. Oczywiście na każdej mapie są inne elementy wiec wygląda to jak by gra miała więcej map
  Odpowiedz