Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ghost Rider: Spirit of Vengeance
[Obrazek: tumblr_lq5fw1k5JW1ql5i2ao1_400.jpg]

Opis:
Johnny Blaze, znany również jako Ghost Rider (Nicolas Cage) ukrywa się w dalekich zakątkach Europy Wschodniej i stara się pozbyć swojej klątwy. Blaze zostaje zwerbowany przez sektę do walki z diabłem (Ciaran Hinds), który pragnie przejąć ludzkie ciało swego syna w dniu jego urodzin.

Data Premiery:
17 lutego 2012 (Świat)

Trailer:

Powiem tak... Nareszcie coś się dzieje. Pierwsza część filmu była denna i za bardzo sztuczna. Widać przynajmniej po trailerze, że film wzbogacił się o lepsze efekty specjalne i mam nadzieję, że to nie wszystko i film zaoferuje nam o wiele więcej. Film ma być w 3D (to już chyba standard?), może zrobią z tego jakiś większy użytek.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Efekty takie sobie. Co do filmu sądzę że będzie to kolejny nie wypał jak Thor, ja już wolę pójść na Króla lwa ;)
Chomik: YouTube | Portfolio deviantART

Odpowiedz
Kontynuacje przeważnie są gorsze. A w przypadku słabej pierwszej części to nie spodziewam się porywającej fabuły.
  Odpowiedz
Ooj tam... Ghost Rider jedynka według mnie był mega fajny... Hellboy 2 też był kontynuacją jedynki i wyszedł według mnie świetnie =)
  Odpowiedz