Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Głośniki komputerowe - co kupić?
Cześć

Wczoraj rozwaliłem sobie moje głośniki Logitech X-530.
[Obrazek: 31079671-2-440-overview-1.gif]
Będę je naprawiał, to tylko głupia płytka w jednym głośniku.
Te głośniki mam już kilka lat i może nadszedł czas by kupić nowe?

Rozglądałem się za głośnikami 5.1 i nic ciekawego nie znalazłem.
Logitech X-530 można dostać za około 200zł.
Lepsze głośniki od Logitecha np model Z906 to już około 1000zł.
Szukam czegoś pośrodku, max 500zł.

Może znacie jakieś ciekawe propozycje?
Może nie opłaca się kupować kolejnych głośników do PC'ta i warto rozglądać się za amplitunerem i kolumnami ?

Najbardziej interesowało by mnie coś 5.1.
Ale coś ala Microlab solo7c też może być.
[Obrazek: Microlab_Solo7c-f76fe4bc.png]

90% Was ma jakieś głośniki komputerowe więc słucham Was... :)
  Odpowiedz
Ja mam te http://allegro.pl/hit-glosniki-logitech-...45886.html bardzo fajnie grają z laptopem. Jak na głośniki 2.1 mają super podbicie basu. W tej klasie cenowej nie spotkałem bardziej głębokiego basu. Polecam jeśli interesują cię 2.1
[Obrazek: Oh_yes_its_free-1338710999.png] ftp://109.196.92.86/Poradniki
user: user
hasło: user

[Obrazek: Userbar-1340978593.png]
Używaj przycisku [Obrazek: postbit_reputation.gif] rozważnie!!!
Zamiast pisać post pod postem użyj przycisku [Obrazek: postbit_edit.gif]

ʎuмızp ozpɹɐq ʇsǝ! ʇɐıмş
  Odpowiedz
Dzięki za propozycję.
Jednak interesowało by mnie coś mocniejszego od mojego poprzedniego zestawu.

Moje obecne głośniki dają radę ale jak już wymieniać to na coś mocniejszego/bardzo podobnego.
Na pewno nie chcę nic słabszego.
  Odpowiedz
Jeśli jeszcze aktualne to ja polecam te http://allegro.pl/glosniki-logitech-z550...12004.html których używam. Lepszych głośników komputerowych na prawdę nie widziałem, Subwoofer wielkości dużej pufy który ma niesamowitą moc. Odkręcenie do połowy 3/4 i w kuchni się szklanki trzęsą, przypominam że to zestaw 5.1 o mocy 505 watów (RMS). Gorąco polecam ten sprzęt :). Chyba że coś tańszego a z podobną mocą 200 watów (RMS) lecz już 2.1 oto zdjęcie http://www.electro.pl/pictures/products/big/1175_3.jpg Tutaj Subwoofer również jest ogromny lecz mniejszy niż w zestawie z-5500. Ogromna moc, czysty dźwięk, wszystko czego dusza zapragnie i to za przystępną cenę :)
Zapraszam do mnie :)
[Obrazek: kamil0908.gif]
  Odpowiedz
Proponuje to co kolega wyzej też je mam i naprawde sa niezłe mam jeszcze jwden model ale teraz nie ma mnie w domu jak wrkce napisze
  Odpowiedz
Ja proponuje głośniki creative są niezawodne i co najważniejsze jest bardzo dobra jakość dźwięku.
  Odpowiedz