Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

[Głosowanie] User miesiąca - listopad 2011
Ja również głosuję na koleżankę Karolina90. Większość za, które również doceniam napisał już kolega David ale dodam swoje.
Za ogólnie czynny udział na forum
Za ciekawe wypowiedzi
Za miłą ocenę moich psiaków :)
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
Ja głosuję na Kucharek. Uwielbiam jego przepisy kulinarne. Jest spoko użytkownikiem:)
Zapraszam do chomika klementynka16:)
Głos dla usera "Sebastian".
Pomocny kumpel, jest z nim dobry kontakt, duże zaangażowanie wkłada w dział "Militaria" i nie tylko, nigdy nie miałem z nim kłopotu i w ogóle jest okey.
Głosik na Ciebie Ok
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."