Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

[Głosowanie] User miesiąca - marzec 2012
Po niespełna dwumiesięcznej przerwie wybieramy Usera miesiąca marca 2012 roku.
Jest to już szóste z kolei głosowanie i zachęcam was do głosowania.

Regulamin konkursu dostępny jest TUTAJ.
Zasady w tym wątku jedynie go uzupełniają.

Edycja postów jest zablokowana.
Proszę sprawdzić dwa razy poprawność
swojego wpisu przed opublikowaniem.

Pod uwagę bierzemy działalność użytkowników za miesiąc "Marzec"
  • W tym wątku oddajemy głosy na Usera miesiąca Marca.
  • User miesiąca wybierany jest raz w miesiącu za miesiąc poprzedzający miesiąc wyboru (czyli: w kwietniu wybierać będziemy Usera miesiąca marca, w maju Usera miesiąca kwietnia, itd.) w ciągu całego miesiąca.
  • Zakończenie głosowania następuje 30 kwietnia godz. 0:00.
    Późniejsze głosy nie będą brane pod uwagę.
  • Oficjalne ogłoszenie wyników powinno nastąpić w przeciągu 48h od zakończenia głosowania.
  • Głosowanie jest jawne, każdy ma możliwość oddania pojedynczego głosu wraz z obowiązkowym jego umotywowaniem.
  • Umotywowania mogą być zbieżne ze zdaniem innych użytkowników.
  • Przy naruszeniu zasad i regulaminu głosowania użytkownik będzie informowany notką administratorską.

Zapraszam do głosowania.
Ja z mega radością zagłosuję na Motaro - Na Odjechanym czacie siedzi długo i pomaga
Trzymaj tak dalej
Brawo
Głos na usera Guma737 podglądając was zauważyłem, że ostatnio zaczął się mocno udzielać. Ale nic więcej na jego temat powiedzieć nie mogę.
Przyłącz się do Akcji zgłoś posta!
Głos swój oddaje na użytkownika Motaro -Za to że jest już długo z nami i często się udziela :)
Ja głosuję na Blachu82. Za wkład w rozwój forum - dział chomikuj
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
Miałam dylemat - mamy dwóch nowych Juniorów i moim zdaniem obaj na równi zasługują na tytuł Usera miesiąca. Ale że można zagłosować tylko na jedną osobę, w tym miesiącu stawiam na użytkownika Motaro - za wkład w rozwój forum i świetne wątki o dinozaurach. ;)
Ja swój głos oddaję na użytkownika Blachu82. Powód: zawsze jest i czuwa nad wszystkim ;-)
Zapraszam do chomika klementynka16:)
Wyniki http://odjechani.com.pl/thread-7339.html