Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
(29.11.2012, 22:47)Nicholas napisał(a): Nie, nie goliłem jeszcze nigdy i nie zamierzam. Co za głupota
Niektóre części ciała u mężczyzny wymagają depilacji no ale bez przesady żeby sobie nogi golić...
Po pierwsze nie zarośniesz jak jakiś miś, bo w pewnym etapie włosy przestają rosnąć. A po drugie wybij sobie z głowy jakieś przycinanie. Jeśli przytniesz raz, drugi, trzeci to już będzie to na porządku dziennym i dopiero wtedy będziesz mógł powiedzieć, że wyglądasz jak miś
Wydaje mi się, że ADRIANUSS coś wie na ten temat
. nie jest tak strasznie. Raz w gimnazjum to zrobiłem potem efekt był taki że było tego jeszcze więcej i bardziej widoczne.
Ja raz golilem tak dla jaj 3 lata temu jak jeszcze bylem w podstawówce i odrosly takie piekne, i od tamtej pory juz jakos nie gole nie bede z siebie Baby robic, Chlop powinien wyglodac jak chlop a nie Baba.
No i dlatego rzadko chodze w jeansach
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
28.08.2013, 18:41 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.08.2013, 18:42 przez Paweu.)
Buhay, wybacz że odpowiadam tak późno, ale gdy chodzę w jeansach do tego ścisłych które uwielbiałem kiedyś to włosy z nóg mi się przecierają/wycierają, wiesz o co chodzi
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
29.08.2013, 19:19 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 31.08.2013, 03:10 przez da Vinci.)
Nie chodzi nawet o aerodynamikę, swoją drogą, to dość zabawne, ale o strupki po urazach. Mówił mi kiedyś o tym kolega, który jest właśnie kolarzem. Golenie nóg to profilaktyczne działanie.
baby golą nogi ja niezamierzam
koleżanka cały czas mnie męczy i mówi ogól nogi -,- a ja w beke i odpowiadam ja nie baba żeby sobie golić chłop to jest chłop i owłosiony musi być
Dobra przyznam się, że kiedyś ogoliłem prawą łydkę.
Była taka soft gładziutka... ale to takie gejowskie.
Ogólnie bez wyraźnej potrzeby nie ogoliłbym nóg.