Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Golicie sobie nogi?
Offtopne trochę i powiem, że jestem ciemnym blondynem a włosy na nogach czy rękach mam takie jasne, blond :(
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
To normalne. Mój kuzyn jest brunetem, a na nogach ma jasne włosy. Cóż poradzisz ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz
To i tak nieźle, ja mam jakiś zły barwnik, melaninę, włosy mam bardzo jasne, przy tym ciemne oczy, brwi, ciemniejszą karnację, ciemny zarost i na nogach ciemne włosy, tylko na rękach jasne, każdy się pyta czy farbuję włosy, bez kitu. Nawet w szkole miałem śmieszną sytuację, moja mama musiała iść potwierdzić, że nie farbuję włosów, bo miałem wpisywane uwagi. Tak na pocieszenie P@weł ;)
  Odpowiedz
Ja nie odczuwam potrzeby ogolenia nóg :P
  Odpowiedz
Ja zrobiłem się mądrzejszy i też już nie wyczuwam takiej potrzeby ;)

Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
Powiem szczerze ze ja mam bardzo owłosione nogi. Ale nie wyczuwam potrzeby golenia. Są pewne rzeczy co mężczyzna nie powinien robić.

Wysłane z mojego GT-S6310 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
Kurde w poprzednim poście zapomniałem dopisać, że ogoliłem
na potrzebę zrobienia tatuażu... ale kto mi teraz w to uwierzy?
ha ha ha ha ha
  Odpowiedz
Ja zacząłem sobie golić nogi wieku 13 i od tamtego czasu, aż do dzisiaj golę.Prawie co dwa tygodnie muszę golić, bo moje nogi strasznie są owłosione.Dziewczyny jak by to zobaczyły, nie spodobało, im by się to oraz by się trzymały ode mnie z daleka.Dlatego wole dbać o swoją czystości ciała, a wtedy będę doceniany przez kobiety.
W ten sposób,szybciej zdobędę dziewczynę,jak będę zadbany;)
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Nie goliłem i golił nie będę.
Nie chce wyglądać jak jakiś laluś, albo męska *^^* :P
Zbliża się zima będzie cieplej po nogach Haha
  Odpowiedz
Sąsiad tylko zwróć uwagę, jak będziesz wyglądał.Myślisz że kobiety uwielbiają takich facetów, którzy nie dbają o swoje ciało?
Posłuchaj raz do czasu, co ci podpowiada sąsiad ,a nie będziesz żałował:P
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości