Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Golicie sobie nogi?
Cześć. Dzisiaj na myśl przyszło mi takie coś: a może bym sobie zadał pytanie w Man Room, czy golicie sobie lub depilujecie nogi. :D
Jak to wygląda w Waszym przypadku?
Czy wypada facetowi golić nogi?

Ja jeszcze nigdy nie goliłem, no ale wydaje mi się, że kiedyś będę musiał, bo przecież nie zarosnę jak jakiś miś :D lub chociaż przycinać, żeby były krótsze. :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
Nie goliłem i nie mam zamiaru. Co babę mam z siebie robić? Jestem mężczyzna w końcu i powinienem wyglądać jak przystało.
A powiem ci, że mam dosyć gęsto zarośnięte i gdybym sobie ogolił to nie dość, że bym wyglądał dziwnie to jeszcze by mnie wyśmiano np. w szkole :D

Proszę wybaczyć jak bym kogoś uraził.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Ja parę lat temu zgoliłem i żałuje ... nie polecam.
[Obrazek: 30bl8au.png]
  Odpowiedz
A może napiszesz dlaczego ?

Wysyłane z mojego LG GT540 za pomocą Tapatalk 2
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
No, nie wierzę jak facet może sobie golić nogi :D dla mnie to to samo jak bym sobie miał paznokcie pomalować, nie bój się nogi ci nie zarosną a jak chodzisz w jeansach to ci się włosy powycierają, ja w jeansach nie chodzę a nie mam ich tak strasznie zarośniętych są git ;)
  Odpowiedz
Marszal napisał(a):a jak chodzisz w jeansach to ci się włosy powycierają
W jeansach chodzę naście lat i jakoś włosy się nie wytarły.

Ale mnie tym rozbawiłeś :D dzięki za poprawę humoru ;)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
(28.11.2012, 18:42)Diablo09 napisał(a): W jeansach chodzę naście lat i jakoś włosy się nie wytarły.

Ale mnie tym rozbawiłeś :D dzięki za poprawę humoru ;)

Nie wiem od czego to zależy, ale z tym wytarciem coś może być. Znajomy miał coś podobnego, może nie wytarte tak jakby się depilował, ale na udach mało włosów, a niżej na łydkach już normalnie. Sam mówił, że mu się jakoś wytarły.
[Obrazek: 98687577.jpg]
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
"You think you know me..."

Odpowiedz
Ja nie chodzę w jeansach to mi się nie wycierają, a z tym wycieraniem to słyszałem tak od kogoś kiedyś :)
  Odpowiedz
(29.11.2012, 18:19)Saibo napisał(a): Nie wiem od czego to zależy, ale z tym wytarciem coś może być. Znajomy miał coś podobnego, może nie wytarte tak jakby się depilował, ale na udach mało włosów, a niżej na łydkach już normalnie. Sam mówił, że mu się jakoś wytarły.

Może ogolił i tylko się tak tłumaczył. Ja nie zamierzam nigdy golić, nie wiem w czym to może komuś przeszkadzać.
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
  Odpowiedz
Nie, nie goliłem jeszcze nigdy i nie zamierzam. Co za głupota :)
Niektóre części ciała u mężczyzny wymagają depilacji no ale bez przesady żeby sobie nogi golić...

dimix napisał(a):Ja jeszcze nigdy nie goliłem, no ale wydaje mi się, że kiedyś będę musiał, bo przecież nie zarosnę jak jakiś miś lub chociaż przycinać, żeby były krótsze.
Po pierwsze nie zarośniesz jak jakiś miś, bo w pewnym etapie włosy przestają rosnąć. A po drugie wybij sobie z głowy jakieś przycinanie. Jeśli przytniesz raz, drugi, trzeci to już będzie to na porządku dziennym i dopiero wtedy będziesz mógł powiedzieć, że wyglądasz jak miś :)
Wydaje mi się, że ADRIANUSS coś wie na ten temat ;)
[Obrazek: jGTeTrj.png]

"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."

Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości