Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Gorąco zapraszam do chomika: zezima0
Hej :)

Chciałbym wam pokrótce przedstawić co możecie u mnie znaleźć:

- Erotykę (dosyć pokaźne zbiory)
- Filmy (nowości jak i te starsze)
- Seriale (na razie nie ma ich za wiele, ale z czasem dorzucę. Sam zuploadowałem Rodzinke.pl 3 sezon i wstawiam nowe odcinki - polecam)
- Gry (gry na takie platformy jak PC, Xbox 360, PSP, Android)

Konto na chomiku mam od dosyć dawna, ale nie miałem na nim nic, tylko od czasu do czasu coś pobrałem. 29.09.2012 około godziny 22 zacząłem coś chomikować na swoje konto. Za kolejny dzień za pobrane pliki z mojego chomika miałem już 6300 pkt.

Staram się rozwijać, reklamować, żeby wszystko grało i chyba nie jest źle, bo statystyki (są na dole opisu) wyglądają zacnie jak na taki krótki czas.
Na razie nie mam za wiele swojego uploadu. Jest to spowodowane słabej jakości łączem... Ale możliwe, że u kogoś kupię upload, zobaczymy. Jak myślicie, opłaca się to?

Chciałbym was prosić, abyście pisali tutaj swoje opinie na temat mojego chomika. Możecie pisać co się wam podoba, co nie podoba, co uważacie że można zmienić, żeby było lepiej.

Serdecznie zapraszam - - - - > http://chomikuj.pl/zezima0
  Odpowiedz