Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Gra do 30zł
Jako że dostałem od rodziców troszkę pieniędzy na mikołaja, to postanowiłem że kupie sobie jakąś grę :P. Tutaj zaczyna się problem bo wybór spory, ale nie mogę mieć wszystkiego :D Jak narazie moje typy to:
-Batman: Arkham Asylum
-BioShock 2
-Elder Scrolls IV: Oblivion
-Devil May Cry 4
-Borderlands
-Far Cry
-Resident Evil 5
-The Settlers: Narodziny kultur
-Warhammer 40.000: Dawn of War 2
-Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent
(Gry które pogrubiłem to uważam chyba za najlepsze z tych wyżej wymienionych, ale nie grałem w żadną więc mogę się mylić :P)

Dodam że mam:
Procesor: Intel Core i5-3210M (2 rdzenie, od 2.50 GHz do 3.10 GHz)
RAM: 4GB
Grafa: NVIDIA GeForce 610M + Intel HD Graphics 4000

Według was którą grę najlepiej kupić? Nie interesuje mnie czy to RPG, FPS czy może RTS... ważne żeby miała dość ciekawą fabułę i ładną grafikę. Z góry dziękuje za pomoc :)
  Odpowiedz
Nie wiem,Na grach się nie znam bo mało co gram,ale jak koledzy opowiadają to najbardziej z opisów kolegów polecił bym ci "Far Cry" - Mówię ze samego początku że nigdy nie grałem w tą grę i mogę się mylić ale wybaczcie nic na to nie poradzę :D
  Odpowiedz
Resident Evil 5,dobra gra przeszedłem całą,może byc jeszcze Borderlands i Far Cry,ale w te nie grałem ;D
[Obrazek: sugnatura-1377869007.png]
  Odpowiedz
Jednak przychodząc do sklepu znalazłem dużo innych gier ;) wybór padł na Total War: Medieval II + dodatek Królestwa ;)
  Odpowiedz
Elder Scrolls IV: Oblivion jest pro! Oraz Far Cry, ciekawa przygodowa strzelanka.
Jaki gatunek gry lubisz szczególnie podaj. Widzę że masz dobry komputer
  Odpowiedz
Bub17 napisał(a):Jaki gatunek gry lubisz szczególnie podaj.
Gustuję we wszystkim, co fajne :)

Bub17 napisał(a):Widzę że masz dobry komputer
Zły nie jest, ale dobry też nie :)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości