Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Gra przeglądarkowa - Szukam osób do pomocy.
(23.02.2012, 18:07)tonyviroos napisał(a): Leszku jeśli poczułeś się urażony jakąkolwiek moją wypowiedzą lub jej częścią to przepraszam najmocniej, nie miałem najmniejszego zamiaru Cię urazić (ani nikogo innego).

Przeprosiny przyjęte, niesmak pozostał.
Moim skromnym zdaniem nasze poglądy na pewne sprawy są bardzo zbliżone ale też jednocześnie bardzo się różnią. Przeżyłem i przepracowałem swoje. To co mam teraz wystarcza mi na normalne życie a dodatkowe prace typu parkingowy czy stróż nocny traktuję jako "hobby" - (żadna praca nie hańbi) zamiast siedzenia w domu i narzekań na to czy tamto wybieram kontakt z rzeczywistością i normalnością.
Pozdrawiam, don't worry be happy and have a nice day.

[Obrazek: Polska_Flaga.gif] piszę poprawnie
YOU'LL NEVER WALK ALONE.

Odpowiedz
(23.02.2012, 22:48)lkssignal napisał(a): Ja Ci radzę nie pakuj się w tym wieku w takie coś, będziesz mieć większe problemy niż korzyści. Najlepiej do 18 lat przestudiuj prawo, naucz się praw graczy, a potem możesz coś zrobić.
Pozdrawiam!

Jestem z kolegą, który ma 19 lat.
Dobrze. Zrobimy to co napisałeś Tony. Dzięki za rady.
" Załóżcie firmę aby móc rozliczać się z Urzędem Skarbowym z tytułu zarobków z gry (jeśli nie zapłacisz podatku szybko US Cię znajdzie na nałoży odpowiednie kary) "
Mógłbyś coś więcej powiedzieć na ten temat?
I ile kasy byśmy potrzebowali? Około?
I z tym serwerem to dopiero wykupić jak już wszystko będzie gotowe ( zaprogramowane, grafika i itd)?
Tony pisałeś też że jak zainwestuje to przy minimum 50 % zyskach. To się chyba opłaca?
  Odpowiedz
Tak dużo? Nie wiem, na innych forach mówili, że do 1, 200 zł będzie nam potrzebne.( Nie licząc grafików i itd. )
Napisałem 1,200 zł. Sry. :]

Mamy już rysownika komputerowego który ma 17 lat.
  Odpowiedz