Powodem był brak czasu na realizowanie zleceń.
Dziękuję wszystkim co włożyli kawałek siebie w tą grupę
oraz jednocześnie przepraszam tych którzy na nas polegali.
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
GrafArt - koniec
|
W dniu dzisiejszym grupa grafików GrafArt zakończyła swoją działalność.
Powodem był brak czasu na realizowanie zleceń. Dziękuję wszystkim co włożyli kawałek siebie w tą grupę oraz jednocześnie przepraszam tych którzy na nas polegali.
---
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
27.12.2012, 00:13
Przykro. ; /
27.12.2012, 05:53
No szkoda,będzie brakować do innych userów,ja rzadko korzystałem,lecz zawsze coś;}
Stop pomagania!
29.12.2012, 18:17
Szkoda naprawdę szkoda...
29.12.2012, 19:34
No szkoda ale mi tam bez różnicy poradzę sobie.
|