Dzięki z góry za pomoc
Kamil
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Graficzne rozwiązanie
|
21.04.2011, 11:44
Witajcie. Czy wiecie w jakim programie można zrobić tak, by pliki, które minimalizujemy, albo przywracamy na pulpit (te okienka) były zasysane tak jak mają to np amerykanie w filmach? wiem, mają Maca, ale pewnie na Windę (dokładniej XP) też coś takiego zostało napisane
Dzięki z góry za pomoc Kamil Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
21.04.2011, 18:23
Dobrze by było gdybyś miał jakiś filmik na którym można zaobserwować taki efekt. Ktoś kto nie wie o co Ci chodzi może by wtedy mógł bardziej pomóc.
22.04.2011, 15:30
Jak napisał Kruchy daj jakiś filmik czy coś. Wątpię żeby coś takiego było chyba, że w tematach do xp ktoś coś takiego dodał....
22.04.2011, 19:46
Swego czasu była nakładka w necie która imitowała pulpit z maca ale niestety nie pamiętam jak się zwała.
Poszukaj w google, ja znalazłem takie coś http://en.softonic.com/s/mac-theme-xp może tam znajdziesz taką nakładkę której szukasz
22.04.2011, 23:20
Mam nadzieję że znasz język angielski bo mam dla ciebie kilka stronek z instrukcjami jak zrobić sobie efekt minimalizacji i maksymalizacji okien z systemu Mac OS dla systemu Windows XP:
MAC minimize effect for Windows Make Windows XP look like Mac OS X How to get the minimize maximize effects from mac os x leopard on xp Jest tego więcej tylko trzeba wiedzieć gdzie tego SZUKAĆ.
26.04.2011, 16:25
ho ho ho dzięki wielkie za podpowiedzi i pomoc angielski ok, więc nie ma problemu^^
a co do filmiku.. w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć w jakim filmie to widziałem^^ nic to, bd szukał dalej |