Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Graficzne rozwiązanie
Witajcie. Czy wiecie w jakim programie można zrobić tak, by pliki, które minimalizujemy, albo przywracamy na pulpit (te okienka) były zasysane tak jak mają to np amerykanie w filmach? wiem, mają Maca, ale pewnie na Windę (dokładniej XP) też coś takiego zostało napisane:)
Dzięki z góry za pomoc;)

Kamil
  Odpowiedz
Dobrze by było gdybyś miał jakiś filmik na którym można zaobserwować taki efekt. Ktoś kto nie wie o co Ci chodzi może by wtedy mógł bardziej pomóc.
  Odpowiedz
Jak napisał Kruchy daj jakiś filmik czy coś. Wątpię żeby coś takiego było chyba, że w tematach do xp ktoś coś takiego dodał....
  Odpowiedz
Swego czasu była nakładka w necie która imitowała pulpit z maca ale niestety nie pamiętam jak się zwała.
Poszukaj w google, ja znalazłem takie coś http://en.softonic.com/s/mac-theme-xp może tam znajdziesz taką nakładkę której szukasz
  Odpowiedz
Mam nadzieję że znasz język angielski bo mam dla ciebie kilka stronek z instrukcjami jak zrobić sobie efekt minimalizacji i maksymalizacji okien z systemu Mac OS dla systemu Windows XP:

MAC minimize effect for Windows

Make Windows XP look like Mac OS X

How to get the minimize maximize effects from mac os x leopard on xp

Jest tego więcej tylko trzeba wiedzieć gdzie tego SZUKAĆ.
  Odpowiedz
ho ho ho:) dzięki wielkie za podpowiedzi i pomoc;) angielski ok, więc nie ma problemu^^
a co do filmiku.. w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć w jakim filmie to widziałem^^ nic to, bd szukał dalej:)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości