Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Grał przez 5 dni bez przerwy
Smile 
Nie lada wyczynu dokonał Okan Kaya z Sydney, pobił on rekord Guinesa grając w nowego COD-a przez 5 dni bez przerwy..

Występ Okana był głośnym wydarzeniem w Australii. Jego zmagania były transmitowane na żywo w internecie. Warto dodać, że w trakcie bicia rekordu Kaya osiągnął 37 miejsce w rankingu graczy w Call of Duty: Black Ops 2.

Ile zażyło wam się najdłużej grać w jakąkolwiek grę? Ja przyznam szczerze że najdłużej grałem chyba 16 godzin z małymi przerwami. :)
  Odpowiedz
Ja najdłużej 2h bez przerwy :) Ale to ile lat temu było,no cóż niezły wynik 5 dni hahaha nie wytrzymał bym 24h a tu co mówić tyle grt dla kolesia :D
  Odpowiedz
U mnie max wynosił 11h :P Więcej bym raczej nie uciągnął, bo nie dość że nie ma gry dla mnie, która wciągnie mnie na więcej niż 12h a dodatkowo szybko mnie oczy bolą :P
  Odpowiedz
Oj tam tylko 5 dni? Jeśli miałbym czas to tydzień lekko.
Mój rekord to 2 dni z przerwami na siku no i jakiegoś batona - więcej nie dało rady,
z powodu szybko kończącego się weekendu i braku czasu.
Zobaczymy czy przy premierze GTA V nie pobijemy tego rekordu :P.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Najbardziej mnie ciekawi to że jak ktoś siedzie 24H na dobe przed kompem i nie mają wady wzroku a jak ktoś siedzi o wiele mniej to nosi.
  Odpowiedz
Trening czyni mistrza ;-)
  Odpowiedz
Ale koleś :O Ja tak najdłużej to chyba z 11h siedziałem :D Ale nie grałem cały czas tylko po necie surfowałem :)
[Obrazek: Kd6SQvD.png]
  Odpowiedz
u mnie max to było 34H ;) - Taki ze mnie gracz
  Odpowiedz
Dziwi mnie że nic mu się nie stało... Z reguły mogło by mu się coś z głową lub psychiką stać...
  Odpowiedz
Hmm nigdy nie grałem dłużej jak 25 h z przerwami na szybkie jedzenie i WC.

Poszukajcie w necie, a znajdziecie nawet przypadki śmiertelne podczas grania w gry bez przerw.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz