W najbliższym czasie nie ma, zbyt wielu dużych premier, ale ja czekam na wydanie gry Kerbal Space Program na konsole stacjonarne (Wii U, XO, PS4)
Gry, na które czekamy...
|
24.11.2015, 23:41
Na forum jest wątek Filmy, na które czekamy, więc postanowiłem zrobić taki wątek o grach wideo. Można pisać o grach wszelakich, od telefonów i konsol mobilnych, przez konsole stacjonarne po gry Pecetowe.
W najbliższym czasie nie ma, zbyt wielu dużych premier, ale ja czekam na wydanie gry Kerbal Space Program na konsole stacjonarne (Wii U, XO, PS4) Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
25.11.2015, 18:04
Ja czekam na wszystkie dodatki do Wiedźmina 3! Wtedy zagram jeszcze raz od podeszwy i przejdę grę dokładnie tak jak chcę. Ta gra jest genialna!
28.11.2015, 20:03
Czekam aż ukaże się gra Dead Island 2, premiera w Polsce zapowiedziana na kwiecień przyszłego roku.
Nie mogę się doczekać jako fan tej serii
29.11.2015, 14:55
Czekam na Dooma 4. Mam tylko nadzieję, że będę miał wystarczająco mocny komputer na tę grę
08.04.2017, 22:30
Może trochę mainsteamowo wypadnę, ale czekam na Syberię 3 i Spell Force 3. Mam nadzieję, że do tej pory zmienię komputer, bo na tym nawet podstawowe gry ciężko mi chodzą.
09.04.2017, 11:33
Spell Force 3, Blitzkrieg 3, Sudden Strike 4, State of Decay 2, Sniper Ghost Warrior 3 i wiele więcej. xd
Życie nie ma ścieżek na skróty.
09.04.2017, 11:57
Splatoon 2, Xenoblade 2, Mario Oddysey. Mam nadzieję, że nabyje Nintendo Switch w miare dobrym czasie.
09.04.2017, 17:36
Ja czekam na "MetaMorph: Dungeon Creatures"
Jak na razie zapowiada się ciekawie ale zobaczymy co będzie dalej.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
06.02.2018, 19:42
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.02.2018, 19:43 przez Swordancer.)
Pillars of Eternity II Deadfire. Właśnie w przerwie międzysemestralnej postanowiłem się troszkę zrelaksować, a jako, że długo w nic nie grałem, to zagrałem w część pierwszą tej gry i przywróciła mi wspomnienia z młodszych lat gdzie klasyczne cRPG'i, to był majstersztyk. Grę gorąco polecam, ma swoje wady, ale zdecydowanie jest to tytuł obowiązkowy dla fanów gier fabularnych i fantasy. Czekam na dwójeczkę z niecierpliwością. Obsidian odwalił kawał dobrej roboty.
Age of Civilizations 2 - gra tworzona przez jednego, polskiego twórcę, dlatego niestety premiera opóźnia się już prawie rok. Zapowiada się bardzo fajna, niezbyt skomplikowana strategia wojenna.
"Jedynka" to jedna z moich ulubionych tytułów na telefonie, mimo iż ma trochę niedopracowań i po wielu godzinach grania zna się na pamięć działanie botów, to nadal jest świetną strategią, do której lubię co jakiś czas wrócić. "Dwójka" będzie o wiele bardziej złożona (edytor map, zaawansowane stosunki dyplomatyczne, rozwój prowincji, wiele scenariuszy - od średniowiecza przez wojny światowe po dzisiejsze czasy + tworzenie własnego świata z wymyślonymi państwami), ale jednocześnie łatwa do opanowania. W wersji na Steama na pewno kupię, szczególnie że według zapewnień twórcy cena nie przekroczy kilku euro. https://www.youtube.com/watch?v=RT7xraROuME |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości