Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Gry się nie włączają
Witam,
Mam problem ponieważ gdy uruchamiam każdą gre jest czarny ekran a następnie po ok 2 sek system się resetuje :(
Problem występuje od dwóch dni.
Nudne opowiadanie kiedy zaczął występować:

Grałem sobie ok 3 w nocy w CS'a (counter-Strike) 1.6 gdy byłem śpiuący nadzwyczajnie w świecie wyłączyłem gre a następnie komputer. Następnego dnia po szkole gdy włączyłem cs'a pojawił się na ok2 sek czarny ekran a następnie system sam sie zresetowa.Początkowo myślałem ,że to wina CS'a że coś nie działa lecz inne gry też przy włączeniu jest czarny ekran a następnie reset.
Będe Bardzo wdzięczny jak ktoś mi pomoże ;(
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Sterowniki wgrane?
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
tak ale po za tym co mają sterowniki do tego przecież gry działały tylko potem był problem?
Niedostępny
  Odpowiedz
Być może ich awaria.
Hmm dziwne, ja nigdy takiego czegoś nie miałem. Żadna usterka w kompie ni nic?
Skoro grałeś do 3 w nocy powiedz jaka była temp w pokoju (tak na oko) a przynajmniej w pobliżu komputera.
Być może coś z kartą graficzną. Może się spaliła?

Odpowiedz
u mnie przeważnie jest gorąco w pokoju a jakie by było widać ślady gdyby karta sie spaliła?
Niedostępny
  Odpowiedz
Gdy rozkręcisz komputer powąchaj niektóre części komputera. Jeżeli będziesz czuł smęt spalenizny to będziesz wiedział. Ja niejestem w tym obeznany, ale mówię z domysłów. Pozdrawiam.

Odpowiedz
Może nie jestem jakimś fachowcem ale:

- Na kartę graficzną mi to nie wygląda... Bo gdyby była to grafika to nie nie psuła się właśnie w trakcie odpalenia gry...

- Mi się wydaje, że to wina Zasilacza, ale nie jestem pewien

A próbowałeś gry włączać we innej rozdzielczość? Bo może, samie się przestawiają... ;(

Jeżeli mówię, źle to proszę mnie poprawić... Nie jestem jakimś tam fachowcem
Stop pomagania!
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości