Mam problem ponieważ gdy uruchamiam każdą gre jest czarny ekran a następnie po ok 2 sek system się resetuje
Problem występuje od dwóch dni.
Nudne opowiadanie kiedy zaczął występować:
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Gry się nie włączają
|
02.10.2013, 19:00
Witam,
Mam problem ponieważ gdy uruchamiam każdą gre jest czarny ekran a następnie po ok 2 sek system się resetuje Problem występuje od dwóch dni. Nudne opowiadanie kiedy zaczął występować: Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
02.10.2013, 19:43
tak ale po za tym co mają sterowniki do tego przecież gry działały tylko potem był problem?
02.10.2013, 19:47
Być może ich awaria.
Hmm dziwne, ja nigdy takiego czegoś nie miałem. Żadna usterka w kompie ni nic? Skoro grałeś do 3 w nocy powiedz jaka była temp w pokoju (tak na oko) a przynajmniej w pobliżu komputera. Być może coś z kartą graficzną. Może się spaliła? Życie nie ma ścieżek na skróty.
02.10.2013, 19:52
u mnie przeważnie jest gorąco w pokoju a jakie by było widać ślady gdyby karta sie spaliła?
02.10.2013, 20:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.10.2013, 20:09 przez Nieśmiertelny.)
Gdy rozkręcisz komputer powąchaj niektóre części komputera. Jeżeli będziesz czuł smęt spalenizny to będziesz wiedział. Ja niejestem w tym obeznany, ale mówię z domysłów. Pozdrawiam.
Życie nie ma ścieżek na skróty.
Może nie jestem jakimś fachowcem ale:
- Na kartę graficzną mi to nie wygląda... Bo gdyby była to grafika to nie nie psuła się właśnie w trakcie odpalenia gry... - Mi się wydaje, że to wina Zasilacza, ale nie jestem pewien A próbowałeś gry włączać we innej rozdzielczość? Bo może, samie się przestawiają... Jeżeli mówię, źle to proszę mnie poprawić... Nie jestem jakimś tam fachowcem
Stop pomagania!
|