Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Gry się nie włączają
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam,
Mam problem ponieważ gdy uruchamiam każdą gre jest czarny ekran a następnie po ok 2 sek system się resetuje :(
Problem występuje od dwóch dni.
Nudne opowiadanie kiedy zaczął występować:

Grałem sobie ok 3 w nocy w CS'a (counter-Strike) 1.6 gdy byłem śpiuący nadzwyczajnie w świecie wyłączyłem gre a następnie komputer. Następnego dnia po szkole gdy włączyłem cs'a pojawił się na ok2 sek czarny ekran a następnie system sam sie zresetowa.Początkowo myślałem ,że to wina CS'a że coś nie działa lecz inne gry też przy włączeniu jest czarny ekran a następnie reset.
Będe Bardzo wdzięczny jak ktoś mi pomoże ;(
Sterowniki wgrane?
tak ale po za tym co mają sterowniki do tego przecież gry działały tylko potem był problem?
Być może ich awaria.
Hmm dziwne, ja nigdy takiego czegoś nie miałem. Żadna usterka w kompie ni nic?
Skoro grałeś do 3 w nocy powiedz jaka była temp w pokoju (tak na oko) a przynajmniej w pobliżu komputera.
Być może coś z kartą graficzną. Może się spaliła?
u mnie przeważnie jest gorąco w pokoju a jakie by było widać ślady gdyby karta sie spaliła?
Gdy rozkręcisz komputer powąchaj niektóre części komputera. Jeżeli będziesz czuł smęt spalenizny to będziesz wiedział. Ja niejestem w tym obeznany, ale mówię z domysłów. Pozdrawiam.
Może nie jestem jakimś fachowcem ale:

- Na kartę graficzną mi to nie wygląda... Bo gdyby była to grafika to nie nie psuła się właśnie w trakcie odpalenia gry...

- Mi się wydaje, że to wina Zasilacza, ale nie jestem pewien

A próbowałeś gry włączać we innej rozdzielczość? Bo może, samie się przestawiają... ;(

Jeżeli mówię, źle to proszę mnie poprawić... Nie jestem jakimś tam fachowcem