Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Heeejka!
Mi również. Czuj się jak u siebie i w razie problemów pytaj nawet w nocy o północy, :) Odjechani są po to aby pomagać.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Oj, bo jeszcze to wykorzystam ;pp i będziesz musiał ze mną rozmawiać po nocach! : ))
Nie mam nic przeciwko. :D Od czegoś trzeba zacząć. ^^
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Nie dostałam żadnej oceny na chomiku :( smutne. O północy (jak nie zasnę ;p ) to usuwam zdjęcie. Foch.
Witam nową koleżankę! :) Widzę, że już robisz furorę wśród męskiej części naszych użytkowników. ;)
Heeej :) Jej, dla mnie cały czas jest to takie... miłeee :** co nie wejdę to ktoś nowy mnie wita : )) Nie wiem czy furorę, ale mam już swoje walentynki! ;pp
I bym zapomniała!! Widziałam oceny na chomiku :) Dzięęęęki!
Witam kolejną przedstawicielkę płci pięknej na odjechanym pokładzie.

PS.
O jakim zdjęciu mowa, bo nie widziałem i jest mi z tego powodu bardzo smutno :(.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Hahahahahahha
Sebastian ja również zamuliłem dopiero parę minut temu zobaczyłem te śliczne nóżki ;D
Stop pomagania!
O kurczaczek faktycznie, nie przeczytałem poprzednich postów.
Faktycznie śliczne nóżki ahh - może by tak pokazać całość :-P.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Dziękuję Sebastian :) Mimo wszystko tyle wystarczy :P Buzię może kiedyś pokażę a może nie - zobaczę czy będę się czuć na tyle bezpiecznie...

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości