Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Heeejka!
Mieliście chociaż udawać że to hasło jest trudne :PP Foch.
Lat mam oczywiście tyle by móc grać w moje japońskie simsy ;pp

Myślałam że chociaż ocenę dacie : (( tyle się zastanawiałam co założyć, a potem ten głupi laptop mi cały czas się ruszał i nie mogłam zrobić zdjęcia ;(
W tym dziale, możesz śmiało pochwalić się swoimi zdjęciami, jak i zarówno zobaczyć innych odjechanych użytkowników ;)
Nie mam uprawnień. Dzięki.
Ale sie nameczylem aby wejsc do folderu z fotka :D za 397 razem sie udalo Haha

Masz bardzo Ladne nózki :)
Dziękuję Mesajah, wszystkie Wasze opinie biorę sobie głęboko do serduszka : ))
Długo myślałam które wstawić, bo oczywiście zanim udało mi się zrobić jakieś ostre zdjęcie, naklikałam tysiąc przypadkowych, ale wydaje mi się że wybralam takie akurat :* Reszta albo rozmazana, albo pokazywały za wiele ;pppp
witaj :) będzie trzeba poczekać jeszcze trochę na resztę :P
[Obrazek: 30bl8au.png]
W sumie... ;pp Ok, robię konkurs, kto ładniej ubierze jakąś postać, mogą być dowolne gry, simsy, custom maid, itd. dostanie nieopublikowaną fotkę ;ppp Trochę się boję Was, więc jeszcze nie wiem jaką dostanie zwycięzca... Może jakąś niegrzeczną? A może pokażę mu swoją buzię? : )) Chcecie taki konkurs?
Trochę się wstydzę Rumiany
Ja odpadam :P
Powodzenia :D
[Obrazek: 30bl8au.png]
Witaj w odjechanym świecie zakręconych ludzi. :)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
Miło mi Ciebie poznać Diablo09 : ))

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości