Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Hej :P
Witam Cię serdecznie :D Już Cię lubię za rap ;)
  Odpowiedz
(08.08.2013, 20:03)Koniak napisał(a): Witam Cię serdecznie :D Już Cię lubię za rap ;)

Miło z Twojej strony :D skoro tak to ja Ciebie też lubię Cool witaj :)
  Odpowiedz
Witaj :)
Skoro lubisz rap może jeszcze napiszesz kogo głównie słuchasz ? ;)
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Hmmm... Łona, Płomień 81, 3xklan, Mioush, Fisz, Pyskaty, Buka, HuczuHucz, Bezczel, Kaen, Małpa, Smarki Smark, starsze kawałki Pezeta, Młody, Słoń, Paluch, trochę Kali, Pokój Z Widokiem Na Wojnę, O.S.T.R., Bisz, Wzgórze YaPa3, WWO.
Lubię starsze grupy polskiego rapu, ale nowościami też nie pogardzę :D
Mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam :D
  Odpowiedz
A no witam ;]
  Odpowiedz
Cześć :D Miło Cię poznać
  Odpowiedz
Heyy zwykle witam się jako jednen z pierwszych ale tak wyszło :) No to za lubienie starszych składów hip-hopowych też masz u mnie plusa :D Ja słucham ale bardziej Paktofonika, Pokahontaz, Kaliber 44 oraz członkowie tych grup :P Ok nie rozpisuje sie siema jeszcze raz :)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Razer napisał(a):Pokahontaz, Kaliber 44

O właśnie o tym zapomniałam :D
A jeśli chodzi o Paktofonikę t tylko pojedyncze kawałki, jakoś mi nie podchodzi :)

Witaj ;)
  Odpowiedz
:D To spoko :). A jeszcze ile masz lat? :P
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
No nie... o wiek się nie pyta, ale niech stracę :D
21 :)
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości