Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Hej :P
Aha dzięki tak z ciekawości nie pyta to się o wage :D Okay o więcej lepiej nie pytam :P
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Jak napisałaś"HuczuHucz, Bezczel, Kaen, Małpa" "Paluch, trochę Kali" to od razu Cię polubiłem :P
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Witaj Whisper :)Miło cie poznać,a takie pytanko mam,to prawdziwe zdjęcie co masz awatarze?
Nie musisz się mnie bać jak co to :D,nie jestem prawdziwym hakerem :D
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
No ok to nie będę się bała :D
Nie ale bardzo podobne, w sumie prawie identyczne więc skorzystałam :D
  Odpowiedz
Siemasz ;)
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
No cześć :D
  Odpowiedz
Kobiety :P
Wiecznie robią zamieszanie wokół siebie!
Mnie tak ładnie nie przywitaliście! :D
  Odpowiedz
oj tam oj tam adikus ja o ile dobrze pamiętam to na początku ,że tak powiem nikt się do mnie nie odzywał :(
A po za tym jesteśmy dżentelmenami dla tego ją tak witamy :P
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Żartuje przecież :)
Nie jestem zazdrosny :D
chyba :Haha
  Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości