Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Hej wszyscy, jestem orgazmiczny!
Również witam Cię gorąco! Bardzo podoba mi się, że napisałeś coś więcej o sobie. Widać, że jesteś człowiekiem nieprzeciętnym i świetnie rozwinąłeś w sobie inteligencje interpersonalną. Dobrze to o Tobie świadczy ;) Jestem pewien, że znajdziesz u nas miejsce dla siebie i poznasz wielu wartościowych ludzi. Zapraszam do dyskusji na forum!
Cześć
Siemasz :)

Witaj wśród Odjechanych!
Jesteś chyba pierwszą osobą która opisała siebie, swoje zainteresowania, pasje
w tym poście. Brawa! Od samego początku dajesz przykład nowym userom jak
na forum powinno się przedstawiać.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
Witam bardzo gorąco
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Witaj Damian. Tez jestem tu nowy, ale nik masz po byku. Co on dla ciebie oznacza?
;)
http://odjechani.com.pl/Thread-Skąd-się-...asze-nicki
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
No cześć. :) Prawda, nick świetny ! :D
Witaj , witaj :)
Cieszę się, że tak wielu mnie przywitało i dziękuję. Co do mojego nicku, hmm może jest dość dziwny ale unikalny, grałem na nim jakiś czas w MMORPG, zawsze pod tym nickiem i to się nie zmieniło, a wymyśliłem go sam, mam czasem zbyt wysokie poczucie humoru. :)