Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Jestem tym który wybrał swoja ścieżkę.
Oto Tu błądziłem grubo po necie i Tu niechcący trafiłem. Błagam Was dajcie mi szanse się poznać, bo ja wiecznie szukam tych "innych" odjechanych (w granicach rozsądku). Nas jest tak mało. Ja się ubieram awangardowo, nosze kolczyki, pierścionki, mam tatoo... Zawsze jestem pochopnie osądzany... i wale max szczerością do innych. Ludzie albo robią dobrą minę, albo biorą za geya :) Na dzielnicy gdzie mieszkam krążą o mnie plotki i legendy... Już dawno bym spier. na zachód tylko czekam aż syn mi się usamodzielni.
O! Tu się pochwalę. Jestem samotnym ojcem, a że jego matka była zła, to zabrałem jej prawa rodzicielskie.... OK, dużo by tu jeszcze pisać. Jestem inteligentny, uwielbiam psychologiczne filmy si-fi... Muzyka się zwęziła do Korn, to mój Bóg (w przenośni). Syn mnie uczy subkultury hip-hopu "oj tam jest grubo". Skończę tym co się dowiedziałem od syna 2 dni temu. Ciekawe kto skuma? All seeing Eye 2018. Witajcie repat chyba się wreszcie odnalazłem wśród ludzi... Nie zawiedźcie mnie!
Podjarany emocjami Radek!
  Odpowiedz
Spoko! Po 1 przestrzegaj polskiej pisowni - pisz poprawnie. Po 2 Nie używaj CAPS LOCK'a ;)
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
A może bardziej- nie daj się zawieść? :) Witam Cię i miło poznać, Radku. Jam Demanufacture!
  Odpowiedz
Witamy Serdecznie!
Widzę, że kolejna osoba zgadza się z tekstem jaki widnieje i w mojej sygnaturce. ;) Nie łatwo iść własną drogą przez życie, czasem łatwiej wędrować posłusznie za stadem. Każdy ma prawo wyboru, na szczęście.
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Witaj serdecznie :D O to przed Tobą stoi nieobliczalny Chris czyli Haker :D
Witaj w klubie, też mam na imię Radek Haha
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
  Odpowiedz
Z tego co piszesz, wydajesz się być ciekawą osobą. Miło poznać, mam nadzieję, że jeszcze nas odwiedzisz.
  Odpowiedz