Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Hipokryzja chomikowych userów.
Jezu, co za idioci ( ci kłócący się na chomikuj ) . Totalny imbecylizm. Kłócą się o okładki jak DZIECI ( nie obrażając dzieci ) . A ten komentarz mnie rozwalił :

Temat: haha

Nadawca: asdasdasda2 222sd

Otrzymana: przed chwilą
jestes tylko taki cwany za komputerem a w rzeczywistosci bys sie w galoty zesrał i mi buty lizał ... przyjedz do mielca jak jestes taki cwaniaczek albo dobra do rzeszowa powiec tylko kiedy a morde ci rozkwaszę i cie matka nawet nie pozna nie z takimi sobie dawałem rade ty jestes dla mnie robakiem bym cie rozgniótł butem

Typowy tekst karczka, bez inteligencji, wyobraźni, któremu internet zlasował mózg. ; ]
"... przyjedz do mielca (...) albo dobra do rzeszowa powiec tylko kiedy a morde ci rozkwaszę.....
hahahahhaha. Błędów że szok.
P.S - I jak sądzicie... bili by się o te okładki w realu ???
hahaha . ŻENADA .
  Odpowiedz
(25.07.2011, 11:40)dorotisSs napisał(a): Typowy tekst karczka, bez inteligencji, wyobraźni, któremu internet zlasował mózg. ; ]
"K.rwa przyjedz do mielca (...) albo dobra do rzeszowa powiec tylko kiedy a morde ci rozkwaszę.....
hahahahhaha. Błędów że szok.
P.S - I jak sądzicie... bili by się o te okładki w realu ???
hahaha . ŻENADA .

dorotisSs pytanie zachęca do offtopu. Można zawsze stworzyć nowy wątek... ale w tym przypadku nie ma sensu.

(25.07.2011, 11:40)dorotisSs napisał(a): Jezu, co za idioci ( ci kłócący się na chomikuj ) . Totalny imbecylizm. Kłócą się o okładki jak DZIECI ( nie obrażając dzieci ) .

Również pamiętaj, aby nie obrażać innych.

Po za tym wszystko ok. :P
  Odpowiedz
Nie wymieniłam nikogo konkretnego :P
  Odpowiedz
To nie tylko hipokryzja. To paranoja, wręcz obsesja. Kłótnia o mało istotną rzecz. Wzajemne wpieranie sobie błędnych decyzji. Spotykałem się już z podobnymi przypadkami (nie tylko na chomikuj.pl) ale to je sporo przerasta. Najlepiej nie wdawać się w dyskusje z takimi osobami bo to tylko "rozgrzewa atmosferę".
"Wszyscy Kłamią"... - Gregory House
  Odpowiedz