Hola.
|
01.04.2013, 00:51
Witam ponownie wszystkich których znam i tych których dopiero poznam. Na gwoździe i ciernie dziwnie jest trochę tu znowu być, ale nie zbadane są drogi którymi krąży tungar.
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
01.04.2013, 00:52
Witamy ponownie na naszym odjechanym pokladzie
01.04.2013, 00:55
Witaj tungar ponownie
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
01.04.2013, 01:11
Tungar! Dobrze, że jesteś!
Witaj tungar,
Nic się nie zmieniło poza tym, że jest znacznie więcej roboty niż kiedyś. Nasza kochana wyszukiwarka stawia coraz większe wymagamnia co sprawia, że aby się dalej rozwijać musimy włożyć dużo pracy. Zresztą, zabawa w forum to nieustanny rozwój bo możliwości jest tyle, że nie sposób je wszystkie wykorzystać. Brakuje tylko cennego czasu... Jest za to w czym wybierać. Podczas Twojej nieobecności miałem tu bardzo pomocne wsparcie ze strony Sonne w zakresie akwarystyki jak już wiesz. Może nie mam już tyle czasu co kiedyś na rozmowy, ale jest tu za to coraz więcej osób, które bez problemu przejmują moją pałeczkę. Witaj ponownie.
01.04.2013, 02:10
Heh, męczyła mnie sonne kilka razy o akwarystykę, jak będzie trzeba to będziemy działać. Mam trochę doświadczenia praktycznego w tym temacie, hodowałem już większość ryb dostępnych w sprzedaży, niektóre ze sporym powodzeniem. Ostatnio porzuciłem te hobby, ale sprzęt mam nadal więc kiedyś do tego wrócę.
01.04.2013, 09:59
Siemka tungar ^^
01.04.2013, 11:36
Miło powitać
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
01.04.2013, 16:03
Witam ponownie :) teraz tylko na beatę i karola czekać :)
Wysyłane z mojego GT540 za pomocą Tapatalk 2 |