I czy w ogóle wyszła ta wersja z polskim lektorem?
Pomóżcie, zależy mi na czasie...
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Hole in one - pomóżcie!
|
Witajcie, od dłuższego czasu szukam po internecie filmu hole in one. Niestety, znajduję tylko z lektorem IVONA, napisami, albo angielską wersją. Mam pytanie, ma ktoś może tą wersję z oryginalnym, polskim lektorem? Może wiecie, gdzie mogę to znaleźć?
I czy w ogóle wyszła ta wersja z polskim lektorem? Pomóżcie, zależy mi na czasie... Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
29.12.2012, 20:54
29.12.2012, 21:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.12.2012, 21:09 przez Swordancer.)
To nie jest American Pie. Ten film, to po prostu Hole in one i nie ma nic wspólnego z American Pie.
29.12.2012, 21:09
Mniejsza z tym Bardziej interesuje mnie, gdzie mogę znaleźć wersję z polskim lektorem
To jest American Pie 8 (czyli hol in one - raz w dołek)
Nie ma z Polskim Lektorem jeszcze. Niedawno też 7 wyszła z lektorem wiec trzeba czekać Każdy odcinek oglądałem nawet kilka krotnie
29.12.2012, 21:17
(29.12.2012, 21:10)WazzUp napisał(a): To jest American Pie 8 (czyli hol in one - raz w dołek) To nie jest American Pie.
[ Sygnatura usunięta przez moderatora. ]
29.12.2012, 21:23
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.12.2012, 21:34 przez Swordancer.)
Wprowadzacie ludzi w błąd, to nie jest American Pie. Ósma część, to Zjazd Absolwentów, a 7 to Księga Miłości. W internecie jest sporo pomyłek w tytule tego filmu. Nie było polskiego wydania Hole In One na dvd ani w kinie, więc lektor będzie po wydaniu telewizyjnym.
29.12.2012, 21:26
Ja swoją pomyłkę poprawiłem, naprawdę myślałem, że to American Pie :O.
Mimo wszystko, dziękuję, i sądzę, że nie ma co tu się kłócić, czy to American Pie, czy też nie |