Odjechani.com.pl

Pełna wersja: Hole in one - pomóżcie!
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witajcie, od dłuższego czasu szukam po internecie filmu hole in one. Niestety, znajduję tylko z lektorem IVONA, napisami, albo angielską wersją. Mam pytanie, ma ktoś może tą wersję z oryginalnym, polskim lektorem? Może wiecie, gdzie mogę to znaleźć?

I czy w ogóle wyszła ta wersja z polskim lektorem?

Pomóżcie, zależy mi na czasie...
Zobacz u mnie dodany film jak chciałeś [Obrazek: Aderus1.gif]
To nie jest American Pie. Ten film, to po prostu Hole in one i nie ma nic wspólnego z American Pie.
Mniejsza z tym :D Bardziej interesuje mnie, gdzie mogę znaleźć wersję z polskim lektorem ;)
To jest American Pie 8 (czyli hol in one - raz w dołek)
Nie ma z Polskim Lektorem jeszcze. Niedawno też 7 wyszła z lektorem wiec trzeba czekać:P
Każdy odcinek oglądałem nawet kilka krotnie :P
Tak właśnie myślałem, bo inaczej pewnie byłoby na internecie! ;)

Dzięki za pomoc.
(29.12.2012, 21:10)WazzUp napisał(a): [ -> ]To jest American Pie 8 (czyli hol in one - raz w dołek)
Nie ma z Polskim Lektorem jeszcze. Niedawno też 7 wyszła z lektorem wiec trzeba czekać:P
Każdy odcinek oglądałem nawet kilka krotnie :P

To nie jest American Pie.
Wprowadzacie ludzi w błąd, to nie jest American Pie. Ósma część, to Zjazd Absolwentów, a 7 to Księga Miłości. W internecie jest sporo pomyłek w tytule tego filmu. Nie było polskiego wydania Hole In One na dvd ani w kinie, więc lektor będzie po wydaniu telewizyjnym.
Ja swoją pomyłkę poprawiłem, naprawdę myślałem, że to American Pie :O.

Mimo wszystko, dziękuję, i sądzę, że nie ma co tu się kłócić, czy to American Pie, czy też nie ;)