Zarejestrowałem się na forum, bo najwyraźniej brakuje mi konkretnych rozmów z innymi ludźmi ;p
Mam nadzieję, że tutaj je znajdę.
Podrawiam serdecznie wszystkich, jak się macie?
Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!
Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!
Howdy, strangers
|
04.08.2017, 23:44
Witam
Zarejestrowałem się na forum, bo najwyraźniej brakuje mi konkretnych rozmów z innymi ludźmi ;p Mam nadzieję, że tutaj je znajdę. Podrawiam serdecznie wszystkich, jak się macie? Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
05.08.2017, 00:24
Witaj!
Napisz coś więcej o sobie. Czym się interesujesz?
06.08.2017, 17:09
Czym się interesuje?
Najbardziej chyba dwoma rzeczami, bliżej niepowiąanymi ze sobą... To znaczy grami wideo, ich historią, a z drugiej strony psychologia, czlowiekiem... Lubię czasem cos poczytać, popisać. Na ostatnim miejscu znajdowałaby się praca socjalna, z której się mniej lub bardziej kształciłem.
06.08.2017, 18:53
Witam
|