Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

I po Euro!
Fani sportu już pewnie smucą się,że to koniec Euro. Niezainteresowani sportem odetchną z ulgą - wreszcie rozmontują strefy kibica,a osamotnione żony i partnerki życiowe wreszcie staną się ważniejsze niż mecze piłki nożnej:-)

Ale tak na poważnie - jak podsumowujecie Euro? Czy byliście zaskoczeni faktem,że któraś z drużyn odpadła?(pomijam naturalnie NASZYCH) Mnie zaskoczyło to,że jednak odpadli Niemcy choć byli typowani na mistrzów.

Ze zdumieniem odebrałem też naprawdę wysokie zwycięstwo Hiszpanów nad Włochami - zwłaszcza,że Hiszpanie nie grali wcześniej jakoś specjalnie rewelacyjnie. Niesamowite jest to,że w tak szybkim czasie powstały stadiony piłkarskie - ciekawe czy po Euro będą one w stanie się utrzymać? Osobiście denerwowało mnie umieszczenie Strefy Kibica w Rynku - wyglądało to jak jakiś obóz,a ludzie kluczyli jakimiś opłatkami wokół centrum jak w labiryncie.

Nawet o dziwo zrobili autostradę A4, ale podobnie jak w przypadku stadionów nie odbyło się bez jakiś przekrętów podczas budowy.Zapraszam więc do wyrażania swoich opinii i gorącej dyskusji!
[Obrazek: MUZOL-baner-468x60px.gif]
  Odpowiedz
Nie jestem fanką futbolu, ale 4:0 Hiszpanów wbiło mnie w fotel - rzadko się zdarza, że pada tak wysoki wynik (a w dodatku grając przeciwko drużyny z czołówki światowej) w jakimkolwiek meczu, a co dopiero w finale wielkiej imprezy piłkarskiej!
  Odpowiedz
Na Euro wszystko pięknie, zobaczymy po Euro co będzie ze stadionami, czy będą zadbane, czy kasa poszła na marne...
Mi brakowało Niemców w finale;/
A co mi się podobało, to jak Włosi wrócili do Polski, Polacy ich pięknie przywitali Ok
  Odpowiedz
Zostanie hymn Chorwacki

Nasze stadiony się rozpadną, okaże się że są z gipsu :D
  Odpowiedz