Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ile czasu dziennie spędzasz przed komputerem?
[Obrazek: 26.jpg]

Ile czasu dziennie spędzasz przed komputerem, czy są to godziny czy minuty? Jak dużo twojego dnia zostaje zaabsorbowane przez myszkę i klawiaturę?
  Odpowiedz
W moim domu chodzi kilka komputerów praktycznie przez cały czas, w tym jeden 24/h. Ciężko jest tak zliczyć na oko, bo w większości cały czas jestem "na chodzie", ogarniam wszystko i co chwilę zaglądam przed ekran.

Spokojnie przed kompem siadam dopiero o ~ północy, kiedy wszystkie zaplanowane czynności mam już z głowy. Nie liczyłem nigdy tego czasu, ale 4h, to chyba takie moje dzienne minimum, które może zakręcić się nawet do 6.
  Odpowiedz
zależy od pory roku
w zime potrafię przesiedzieć 10h :P
w lato jak nie mam nic do roboty na kompie to z 4/5h
Życie nie ma ścieżek na skróty.
[Obrazek: 9dLeST2.png]

Odpowiedz
W zime siedziałem ~10 h Teraz w czasie matur ~16h A w normalne dni kiedy jeżdżę do "Koleżanki" 30min-2 godziny zależy jak zmęczony po spotkaniu jestem :D. a w wakacje będzie coraz mniej :D
[Obrazek: 30bl8au.png]
  Odpowiedz
Jeżeli ładna pogoda to jakieś 4h, a gdy brzydka to nawet po 10-12h. Chociaż teraz staram się ograniczać, bo oczy mi nie wyrabiają ^,-
  Odpowiedz
Za dużo! Dziennie max. do 5 godzin, ale większość to nauka niestety.
  Odpowiedz
Ja nigdy nie przekroczyłem 5 godz jak cały dzien była burza xdd.
Normalnie 20 min -1.3h dziennie a czasem wogóle :P.
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
  Odpowiedz
Aktualnie mało siedzę przed komputerem. Zazwyczaj gdy wracam ze szkoły około godziny 17:10 jestem
wyje*** jak koń po rodeo, nie mam nawet ochoty siadać przed kompa. Zaglądam tu i tam ale nie trwa
to więcej niż 2 godzinki nawet nie. Gdy mam więcej czasu, potrafię naprawdę dłuuugo przesiedzieć przed
pecetem. Generalnie zimą, kiedy chodziłem jeszcze do gimbazy mój pecet działał 24h/dobę (byłem no-lifem)
teraz wolę gdzieś wyjść wieczorem, niż zamulać przed kompem.
Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
  Odpowiedz
Jak nie pada wieczorem to 12 h :D a jak pada to zdarza się nawet pojechać 20 h zależy jak ciekawe zajęcie mam.
[Obrazek: 7HOfJI1.png]
Niedostępny
  Odpowiedz
Hmmm ja tak w dni szkolne to 4H(40% Nauka), a w weekendy, średnio 8-12H
  Odpowiedz