Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ile czasu dziennie spędzasz przed komputerem?
Od dłuższego czasu siedzę na pececie coraz rzadziej, no i w przelocie, wejdę, przejrzę popiszę wychodzę : P
będzie jakoś z 2h dziennie...
---
  Odpowiedz
Ja to tak siedzę 11 godzin na komputerze przy czym 8 godz spędzam 8 godz spędzam na słuchanu muzyki.
  Odpowiedz
Ja ostatnio wcale od 2, 3 tygodni. Po prostu straciłem ochotę na siedzenie na krześle ;) a jeżeli już to max 1,5h ;) i jestem z tego powodu dumny. Wolę sobie na telefonie sprawdzać wiadomości, fora :)

Wysyłane z mojego LG-GT540 za pomocą Tapatalk 2
  Odpowiedz
Od pół godziny do 3-4 godzin. Średnia to chyba jakieś 1,5 godz. Zimą tak samo, tylko x2 ;)
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
  Odpowiedz
Różnie, zależy od pogody, pory roku, nastroju, zmęczenia i ilości nauki. Bywa, że siedzę ,,cały dzień" czyli 3-4 godziny (a w wakacje potrafię i dłużej), bywa że nie włączam komputera przez kilka dni. Tylko teraz jeszcze co robię? Cóż- czasami się uczę, częściej nic nie robię.
Trochę za długo siedzę przed kompem...
[Obrazek: Polska_Flaga.gif] Staram się pisać poprawnie
  Odpowiedz
Od 50 minut do 2 godzin dziennie w weekend, a w dzień normalny czyli gdy idę do szkoły to max 45 minut :) a jeśli chodzi o wakacje to tak samo około 1,2 ;)
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Od 2 tygodni po godzince lub prawie wcale. Przynajmniej wyjdzie mi to na zdrowie. :D
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Teraz ma trochę więcej nauki więc lekko zredukowałem czas na internet do dwóch godzin w weekendy trochę dłużej, zrobiłem to głównie po to aby nie siedzieć cały dzień w domu gapiąc się bezmyślnie w ekran komputera, to uzależnia.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
  Odpowiedz
Zależy od tego czy mam prace/ zlecenia ale przeważnie około 6-10 godzinek dziennie :)
"Jeśli skopiowanie płyty to kradzież, to idąc tym tropem - zrobienie komuś zdjęcia to porwanie" - Anonymous
  Odpowiedz
ja moge tylko w dni wolne byc na kompie i dni w ktorych koncze tzw.tydzien lekcyjny . Wtedy przy kompie spedzam ok. 17 h . Wiec pobijam rekord .
  Odpowiedz