Ile trwa status "oszusta" na PW?
|
14.07.2012, 00:05
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03.08.2012, 01:47 przez MissFuneral.)
Siemka, mam pilne pytanie ile utrzymuje się ten status "oszustwo" na pw chomika ? bo widocznie konkurencja robi sobie co chce i zgłaszają moje pw A ja im chcę dać 1 tyś pkt za oddanie głosu ;/
Odjechani.com.pl, to bardzo przyjazne forum wielotematyczne. Zapraszamy do darmowej rejestracji! Kliknij "rejestracja" i...
Witaj,
Ja na Twoim miejscu bym napisał do administracji w tej sprawie. Znam jednego chomika, który spamował wiadomościami i wisiała ta informacja nad jego PW ale po jakimś czasie to znikło więc możesz próbować Wątpie aby administracja bo jakimś czasie sama to zdjęła, założyć owszem ale w drugą stronę już trudniej. "Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
14.07.2012, 11:31
Mam nadzieję że na stałe. Ile w końcu można tego spamu wysyłać.
dimix napisał(a):Siemka, mam pilne pytanie ile utrzymuje się ten status "oszustwo" na pw chomika ? bo widocznie konkurencja robi sobie co chce i zgłaszają moje pw Smutek A ja im chcę dać 1 tyś pkt za oddanie głosu ;/ Abyś otrzymał taki status to musiałeś nieźle spamować na PW A wystarczy, że kilka osób cię zgłosi jako oszust ( nie wiadomo konkretnej liczby) i masz status Nie przejmuj się tym jednak znika on w 24h po otrzymaniu - automatycznie. Możesz też próbować pisać do administracji w tej sprawie jednak ciężko się z nimi dogadać.. Nicholas napisał(a):Znam jednego chomika, który spamował wiadomościami i wisiała ta informacja nad jego PW ale po jakimś czasie to znikło więc możesz próbować Ja napisałem do administracji kiedyś w tej sprawie to znikł mi na kilka godzin przed terminowym 24h nazwijmy to "bonusem".
14.07.2012, 12:12
No więc wychodzi na to, że krąży błędny stereotyp o administracji chomikuj.pl ale to tylko jeden taki przypadek. Nie mi to oceniać, każdy indywidualnie wie, jak to jest się z nimi dogadywać.
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze."
Napisałem do nich , zobaczymy co odpiszą
Ale najważniejsze że ten status mija po 24h saturas napisał(a):Abyś otrzymał taki status to musiałeś nieźle spamować na PWTak, dokładnie wysłałem z 550 pw
14.07.2012, 12:58
14.07.2012, 15:43
Status oszusta na chomikuj.pl trwa aż do wyjaśnienia sprawy z administracją,
natomiast status spam trwa 48h. Tak mi się przynajmniej o uszy odbiło. Co do reklamowania nie rozumiem Was. Co z tego że wysyłacie wiadomości na PW chomikom które i tak tego nie czytają? Po to są chomikowe rozmowy i opcja wysyłania wiadomości została źle zinterpretowana przez niektóre osoby. Strasznie to denerwuje bo dość popularny chomik otrzyma dziennie ok 100 - 150 tego typu wiadomości i trudno w nich znaleźć te od naszych znajomych bądź osób które mają jakieś problemy dot. naszych plików. Wszystko co dobre kiedyś się kończy. Mój odjechany profil został porzucony. Nie odpowiadam na posty i wiadomości prywatne. Jedyna opcja kontaktu ze mną to mój śmieciowy email: b0hazard małpa o2.pl
14.07.2012, 17:16
Wystarczy napisać do administracji oni będą to najlepiej wiedzieć.
Sebastian napisał(a):Co z tego że wysyłacie wiadomości na PW chomikomDokładnie. Rok temu prowadząc dość dochodowe konto otrzymywałem około 30 wiadomości ze spamem. Jedyne co z nimi robiłem to tylko usuwałem nawet nie otwierając ich.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga.
Strona z tapetami na pulpit - polecam
14.07.2012, 22:58
Tak więc miejmy nadzieję, że dimix czytając opinie kolegów nieco się opamięta z tym spamem
"Tak młody jak dziś nie będziesz już nigdy. Wykorzystaj to z myślą o Twoim jutrze." |