Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Ile trwa status "oszusta" na PW?
Hehe w szczególności , że za nadmierne zgłoszenia oszustwa przez innych z tego co się orientuję jest kolejny "bonus" blokada konta :D
  Odpowiedz
Blokada powinna być na tydzień to by się opamiętali ze spamem.
Idioci myślą że jak napiszą "jeśli uważasz tę wiadomość za spam po prostu ja skasuj" to im wszystko wolno.
  Odpowiedz
Dobra, co już offtopujecie ? Ja miałem tylko 1 pytanie a wy mi teraz kazania robicie.
  Odpowiedz
Trzeba było od razu pisać do administracji.

Bo my skąd mamy wiedzieć. Jasnowidzami nie jesteśmy, więc wal do adminów chomikuj.
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Ale to już nie ważne... temat można zamknąć.
  Odpowiedz
Otwierając temat: Ile trwa status "oszusta" na PW powinieneś nas chociaż poinformować o odpowiedzi administracji aby nikt nie otwierał podobnego tematu. Nunu
Sukces nigdy nie jest ostateczny. Porażka nigdy nie jest totalna. Liczy się tylko odwaga. 
Strona z tapetami na pulpit - polecam
  Odpowiedz
Ale oni nic nie odpowiedzieli :O
  Odpowiedz