Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Imię dla mopsa
Hektor to szlachetne imię, ale jakoś nie kojarzy mi się z Mopsem, może Brus.
A szukałes juz na stronach? :)
Np: imionadlapsow.pl

Ja tu szukałem dla swojego ;)
A we mnie samym wilki dwa oblicze dobra oblicze zła
walczą ze sobą nieustannie wygrywa ten, którego karmię
Brus też ciekawe. Na stronkach nie patrzyłem. Na imionadlapsow.pl teraz zerknąłem, ale słabe propozycje mają.

Hektor niby szlachetne, ale w jakiś sposób do niego nawet pasuje. To i tak kwestia przyzwyczajenia. Później, jak już dorośnie i zleniwieje, będzie jak ulał ;)
Ja proponowałbym mu dać na imię Reksio, jak widać na zdjęciu jest bardzo słodziutki, no może czasem się silni. Może sobie takiego pieska kupię kiedyś. Reksio będzie sam raz pasować dla niego. Założę się, że jemu się spodoba to imię i będzie zadowolony.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. 
Ja bym go nazwała Pipek :D tak pipkowato wygląda.

Co do nowych stworzonek to nie uwierzycie co mam od tygodnia. Zająca! I nie wcale nie pomyliło mi się z królikiem. Mam małego zająca, znalazłam sierotkę i przygarnęłam. Mieści mi się na dłoni. Dałam mu na imię Żabka - oryginalna to ja nie jestem, ale ja z nim wołam: Żabko,Żabko chodź na mleczko, to mnie to rozbraja.
Zając w domu, to coś nowego :) Czekamy na jakieś fotki :D
Proszę nie siać offtopu o jakichś zającach :P. Nazwałeś już tego mopsa, czy nadal zwracasz się do niego per "pies"?
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]
Zwracam się do niego per Paskud, Brzydal i Chodź. Reszta woła za nim Hektor ;)
Może zwyczajnie nazwij go mops, lub też Arnold bo jest podobny do jednego takiego Arnolda z pyska, dokładnie Boczka - o no! Boczek też może być, albo Boczuś?
Moje propozycje to: Badi, Bamsej, Barni, Dan, Makao, Madox, Margo.
"Bądź dobrej myśli, bo po co być złej" - Stanisław Lem.
(14.06.2013, 18:02)Buhay napisał(a): Zwracam się do niego per Paskud, Brzydal i Chodź.

No to pewnie Cię lubi Haha
[Obrazek: Y3AbJ8Z.jpg]

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości