Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Indeksowanie stron - Jak poprawić indeksowanie strony w Google?
(19.08.2011, 14:53)tonyviroos napisał(a): Nie o ten trik mi chodziło, poza tym to żaden trik tylko podstawowa zasada w pozycjonowaniu.
Tworząc osobny folder dla każdego filmu zyskujesz jedynie linki wewnętrzne.
No to poziel się swoją wiedzą! Po to jest ten temat ..

PS
Nie zawsze mam czas szybko odpisywać na forum i proszę o zrozumienie. Każdy ma swoje życie ! .. więc na przyszłość jak coś wiesz to bez tekstów "wiem, ale czekam aż wypowie się autor" jeśli coś do mnie masz to napisz a nie rób takich "podchodów" :(

z tym indeksowanie na foldery,
to jak?
adrianuss/filmy/avatar
czy jak?

a i jaki jest ten drugi trick XD
[Obrazek: 30bl8au.png]
(20.08.2011, 22:01)ADRIANUSS napisał(a): z tym indeksowanie na foldery,
to jak?
adrianuss/filmy/avatar
czy jak?

a i jaki jest ten drugi trick XD

Co do folderów .. to myślę że najlepiej np. jeśli masz filmy. To tworzysz folder "Filmy" a w nim podfoldery "A", "B", "C" itd. do każdego podfolderu tworzysz kolejny z nazwą filmu. Na moim chomiku masz przykład zobacz tutaj ..

Co do drugiego "sposobu" to nie wiem co wszechwiedzący Tomy miał na myśli więc Ci nie odpowiem na te pytanie ..
(20.08.2011, 22:08)Seba4810 napisał(a): Co do drugiego "sposobu" to nie wiem co wszechwiedzący Tomy miał na myśli więc Ci nie odpowiem na te pytanie ..

Gdyby nie fakt że jestem członkiem ekipy i mam kulturę osobistą to bym Ci tak pojechał za tą wypowiedź że by Ci skarpetki spadły.
To że czegoś nie wiesz lub nie potrafisz zrobić a ja to potrafię nie upoważnia Cię do tego typu wypowiedzi.
Na wszechwiedzącego to Ty chcesz zapozować pisząc poradniki na tematy dość trudne, niestety nie wiele masz pojęcia w tych sprawach.
Nie życzę sobie tego typu uwag w kierunku mojej osoby bo nie bawiliśmy się razem w piaskownicy ani nie znasz mnie i nie wiesz kim jestem żebyś sobie pozwalał na takie uwagi.
(20.08.2011, 22:14)tonyviroos napisał(a): Gdyby nie fakt że jestem członkiem ekipy i mam kulturę osobistą to bym Ci tak pojechał za tą wypowiedź że by Ci skarpetki spadły.
To że czegoś nie wiesz lub nie potrafisz zrobić a ja to potrafię nie upoważnia Cię do tego typu wypowiedzi.
Na wszechwiedzącego to Ty chcesz zapozować pisząc poradniki na tematy dość trudne, niestety nie wiele masz pojęcia w tych sprawach.
Nie życzę sobie tego typu uwag w kierunku mojej osoby bo nie bawiliśmy się razem w piaskownicy ani nie znasz mnie i nie wiesz kim jestem żebyś sobie pozwalał na takie uwagi.
Z tobą w piaskownicy ? - człowieku ty chyba nie rozumiesz po co jest forum. Ani ja ani ktoś inny nie wie wszystkiego ja tego nie ukrywam. Zaczołem temat i czekałem na miłą kulturalną dyskusje co z tego wyszło ? - ty! Zamiast pomagać tylko chcesz udowodnić kim to nie jesteś i co to nie umiesz zrobić. O kulturze to nawet się nie wypowiadaj bo to nie ja zaczołem kogoś atakować, próbować ośmieszyć. Nazywasz się członkiem ekipy a teraz gdy kolega zadał pytanie prowadzisz ze mną dyskusje prowadzącą do nikąd. I przestań ciągle powtarzać tekst "nie mów tak do mnie bo my nie koledzy z piaskownicy". Kolejną sprawą jest to że nie będziesz komentował co wiem a co nie bo widzę że ta twoja "kultura osobista" działa tylko w jedną stronę .. Tyle z mojej strony. Proszę o zamknięcie tematu.

PS
Z takim nastawieniem "ekipy" jak to wyżej pokazałeś użytkownicy jak szybko zarejestrowali się tak szybko uciekną.
Temat zamykam.