Witaj szanowny Gościu na forum Odjechani.com.pl. Serdecznie zachęcamy do rejestracji. Tylko u nas tak przyjazna atmosfera. Kliknij tutaj, aby się zarejestrować i dołączyć do grona Odjechanych!

Strona odjechani.com.pl może przechowywać Twoje dane osobowe, które w niej zamieścisz po zarejestrowaniu konta. Odjechani.com.pl wykorzystuje również pliki cookies (ciasteczka), odwiedzając ją wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie oraz rejestrując konto wyrażasz zgodę na przetwarzanie swoich danych osobowych w ramach funkcjonowania serwisu. Więcej informacji znajdziesz w naszej polityce prywatności. Pozdrawiamy!

Info o pobraniach zachomikowanych plików
Chciałem zaproponować, aby przy następnej aktualizacji serwisu uwzględnić opcję zamieszczenia na liście pobranych plików w szczegółach historii transakcji punktowej wpisu i o pobraniach poszczególnych plików zachomikowanych ode mnie przez inne chomiki.
Myślę, że ta informacja byłaby przydatna dla wielu właścicieli chomików chcących wynagradzać chomikujących ich pliki jakimiś bonusami plikowymi bądź transferem darmowym własnych plików, dałaby też informację o aktywności tychże osób w sferze reklamy swoich plików a tym samym plików zachomikowanych z innych chomików.
Obecnie widzimy tylko ilość punktów od plików zachomikowanych a chciałbym wiedzieć od kogo zostały pobrane. To pokazałoby kto jest aktywny.
Co sądzicie o tym? Brakuje mi takiej opcji.
Można by napisać do administracji propozycję. Każdy zainteresowany indywidualnie wtedy większa szansa że wprowadzą przy którejś aktualizacji. Ja już wysłałem
  Odpowiedz
Ja się z tym jak najbardziej zgadzam, brakuje mi takiej opcji :)
  Odpowiedz
Moim zdaniem opcja nie do zrealizowania, prześledzenie każdego pliku zachomikowanego wygeneruje tak duże obciążenia serwera które może nawet przewyższyć obciążenie powstające w trakcie uploadu i pobierania plików przez 100 osób w jednym czasie, a to tylko obciążenie generowane przez jedno konto.
  Odpowiedz